2777
2789

🌺اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ🌺

🔴 دنیای بدون امام زمان همینه ...
نه کسی توان درست کردنشو داره
نه کسی به فکر مردم دنیاست

اینو متوجه بشید و بقیه رو هم متوجه کنید ، دنیا نیاز به صاحب اصلیش داره ، جهان نیاز به صاحب اصلیش داره

🤲 دست به دعا بشید
برای ظهور امام زمان

📿 دعا کنید
👤 خودتون رو آماده کنید
👌 کار کنید برای امام زمانتون

بخدا قسم وقت خواستنشه ، هرچقدر بیشتر طولش بدیم ، سختی ها هم بیشتر میشه

دعا کنید برای ظهور، کار کنید برای ظهور
هرکاری هراندازه فقط انجام بدید برای ظهور
نه فقط بخاطر خودتون بلکه بخاطر امام زمان ...
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

✨اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ✨ 

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

✨اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج بحق زینب کبری سلام الله علیها الله ...

حاجت روا باشین ان شاء الله 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.