2821
2789
عنوان

پشت کنکور

119 بازدید | 5 پست

بچه ها یکی از فامیلامون که پسره میخواد پشت کنکور بمونه برای سال دوم ولی چون بحث سربازی هست با سوابق انتخاب رشته کرده بود یکی از رشته های با سوابق دانشگاه دولتی رو اورده 

الان میخواد ببینه از همین ترم اول بهش مرخصی میدن؟ که مثلا دو ترم رو مرخصی بگیره پشت هم؟ چطوریه

مرخصی به کنار

اگه روزانه قبول شده محرومیت ایجاد شده براش

نمیتونه کنکور 405 رو شرکت کنه مگر اینکه تا موقع‌ ثبت‌نام کنکور از دانشگاه انصراف بده

بعد میتونه ثبت‌نام کنه 

یام بمونه برای 406

اگه میخواست سربازیو بپیچونه باید پیام‌نوری غیرانتفاعی‌ای چیزی میزد

Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطه‌ای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسان‌ها طلوع‌ کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دولتی با سوابق هم محرومیت داره یعنی؟

آره فکر میکنم. کلا دانشگاه دولتی دوره روزانه 

حتی اگه تو دانشگاه ثبت‌نامم نکنه فقط چون پذیرفته شده محرومه متاسفانه 

Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطه‌ای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسان‌ها طلوع‌ کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨
آره فکر میکنم. کلا دانشگاه دولتی دوره روزانه حتی اگه تو دانشگاه ثبت‌نامم نکنه فقط چون پذیرفته شده مح ...

ببین تا جایی که من میدونم روزانه با ازمون محرومیت داره 

بعید میدونم بدون ازمون محرومیت داشته باشه 

چون الان سرچ هم کردم گفته بودن نداره

ببین تا جایی که من میدونم روزانه با ازمون محرومیت داره بعید میدونم بدون ازمون محرومیت داشته باشه چون ...

عه خب خداروشکر 

میخواستم بگم سرچ کنین که مطمئن شین

پس اوکیه... مرخصی بگیره حل میشه

2790
2823
2791
2779
2792