خیییییلی اذیتم میکنه اصلا هرچی بهش خوبی میکنم چشم دیدن منو نداره همیشه باعث یک شر وفتنه ای درزندگی میشه دیروز شیرینی پختم و اندازه/۷/۶تا داخل کابینت گذاشتم حالا عصر که رفتم دیدم همشو خورده حتی یه دونه هم نذاشته حالا که شیرینی ارزشی نداره ولی کلا اخلاقش اینجوریه که اگه چیزی تو یخچال یا کابینت باشه بدون اجازه همشو میخوره و نمیگه بقیه هم آدم هستن حالا من دیشب که بیرون بود بهش پیام دادم که بقیه هم آدمن فقط همین حالا زنگ زده به باباش که بره دنبالش وقتی با شوهرم برگشتن شوهرم اخم داشت ویک بسته شیرینی گرفته بود من خیییلی ناراحت شدم به شوهرم گفتم این کار تو یعنی توهین به من... مگه من بهش چی گفتم فقط یک کلمه خداشاهده گفتم بقیه هم آدمن همین... اگه مادر خودش این حرفو میگفت شوهرم و پسرش اینجور باعث فتنه میشدن
مطمعن باش چون پسر شوهر خورده حساسه پسر خودش بود داشت با ذوق تعریف میکرد و می گفت نوش جونش
بله متاسفانه
من همیشه به کسی که با شخصی که فرزند داره میخاد ازدواج کنه، میگم ببین تو دونسته داری وارد زندگی اون بچه میشی،اون بچه بوده تو داری انتخاب میکنی بری توو زندگی اون و پدرش یا مادرش پس خیلیییی چالش ممکنه داشته باشی و حواستو باید خیلی جمع کنی که فرق نزاری انگار بچه خودته
چرا بگه کارت جالب نبوده ؟ بهش بگه شیرینی نخور خوب کرده خریده تا کسانی که دوس ندارن بقیه از چیزا بخور ...
عزیزم احترام احترام میاره میدان جنگ که نیست زندگیه
وقتی زن داره برا پسرش زحمت میکشه باید طوری رفتار کنه که دوستی تو خونه اش حاکم بشه نه دشمنی
پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه. این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.
کم مزخرف بگید دخترای مردم مسئول بچه های یکی دیگه نیستن مادرشونم خیلی ناراحتن بیان بچه هاشونو جمع کن ...
مزخرف تویی و هفت پشتت
خب غلط کرد رفت تو زندگی مرد بچه دار و از اول نگفت بچتو نگه نمیدارم مگه دعوتش کزده بودن؟اون بچه سر جاشه این رفت تو اون زندگی پس الانم باید پای انتخابش بمونه چهارتا آدم پلید و بیمار جمع شدین دور هم
همه پسرای نوجوون همینن ولی چون پسر خودت نیست صفت فتنه به اون طفلی میدی
اگه خیلی ناراحتی جمع کن برو ولی باعث دعوا بین این پدر و پسر و اعصاب خوردی تو این خانواده نشو
متاهل💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
مادر داشت خب جمعش میکرد چرا از دختر مردم توقع مادزی برای بچه هاتون دارید هیچ زنی وظیفش نیست بچه یکی ...
زنی که میدونه طرفش بچه داره و ازدواج میکنه غلط میکنه از چپ و راست بچه ایراد بگیره
خانوم وارد زندگی بچه شده نه بچه وارد زندگی خانوم
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
منکه دیگه تو این تاپیک نمیمونم و حتی پیامارو نمیخونم چون روحم نجس میشه الان میفهمم چقدر آدم سادیسمی و پلید و ...داریم خدا رحم کنه به ما اینا چجوری سر میزارن رو بالش
داری میگی بچت !! برای این بچه ام باید مادرش دل میسوزوند نه دخترای مردم ! پدرش باید بچه رو بده ب مادر ...
بایدی درکار نیست
هر دو میتونن حضانتو داشته باشن عزیزم
مادر که جرم نکرده تنهایی بار مسئولیت بچه رو به دوش بکشه
متاهل💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
شما برو تاپیکاشو بخون از اون اول تااخر از نفرتش از پسره گفته این آدم سالمه؟ خدا ازش بگذره فقط اون پس ...
ندیدم تاپیکاشو ولی اگه همدیگه رو درک کنیم مخصوصا که هم خون نباشیم زندگیمون شیرینتر میشه خدا به همه کمک کنه هیچ کس اگه راحت باشه عصبی و پرخاشگر نمیشه
پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه. این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.