2777
2789
عنوان

خیانت🖤

252 بازدید | 14 پست

ما هیچ وقت متوجه نمیشیم

که آدما بعد از خیانت(دیدن) چه قدر تغییر میکنن

تجربش کردی؟

خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️‍🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیانت بخشش نداره 

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه،خندین حال خوب درون تون داشته باشین تا به آرامش هاتون و لذت عمر زندگی تون برسید.

اتفاقا امروز دیدم برای بار چندم 

زن همسایمون شوهرش و لچه اش که نیرن سر کار پسر میاره صدای تخت خوابشونم بلنده. شوهره هم همینجوری تو کار پیچه. واقعا با دیدن این خانواده دیگه ادم سابق نیستم. دختره هم دبیرستانیه عصر به عصر با سروریخت ارا بیراه شده وله تا شب 

ضربه روحی خیانت معادل تجاوز به یه بچه ۷ ساله هست

💔

خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️‍🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:)

اتفاقا امروز دیدم برای بار چندم زن همسایمون شوهرش و لچه اش که نیرن سر کار پسر میاره صدای تخت خوابشون ...

چه وضعیت اسفناکی

ضربه روحی خیانت معادل تجاوز به یه بچه ۷ ساله هست

سوسماس ... یه طوری میگی انگار هفت سالگی تجاوز شده بهت چهل سالگی خیانت دیدی ... قیمه رو نریز ماستا حالا درسته خیلی وقیحانه سخته ولی دیگه این مقایسه خیلی خیلی خیلی واخخخخ

واقعا حال بهم زنه چرا باید اینا ور دل من باشن بخدا خودم کم درد و غم دارمو دنیام سیاهه اینام جلوم اه

🥴

اگه عاشق اون طرف باشی و بهش اعتماد کامل داشته باشی 

و برای زندگی مشترک و رابطه تلاش زیادی کرده باشی وقتی خیانت میبینی دردش مثل از دست دادن یه عزیز زندگیت است 

همش میخوای خودتو قانع کنی که نه اشتباه می‌کنی نه دوست داره و میخوای قانع بشی 

واقعا انگار عزادار شدی و تو شوک فرو میری

نفس نمیتونی بکشی و دیگه هیچ وقت آدم سابق نمیشی 

درد خیانت همیشه همراهت است 

اعتمادی که رفته تا آخر عمر فکر نمیکنم حتی با بهترین آدم هم بری تو رابطه دوباره برگرده

بماند اعتماد به نفسی که از بین می‌ره و کلی مقایسه سراغت میاد و کلی حس بد

دختر چشم آبی مورد💖

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز