2777
2789
عنوان

نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 130 پست
گفتم تازه نامزد کرده ... قبلا می‌خواست من قصد ا دواج نداشتم

منم از قبل میشناسم شمارو حداقل،شناختی که من از شما داشتم اینجوری نیستی که با عشقم عشقم یه کاربر که از قضا میدونی نامزد هم داره حرف بزنید و چیزی بهش نگین

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خانومی

ن بخدا

دیونه چیزی هستی

کدوم کاربر خانم با اکانت مرد میاد اینجا 

برعکسشو دیدم ولی اینجوری نه 

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

وا😑😑😑😑ی بختیاری اهل خیانت نیس

تو تاپیکات میزنی طهورا میای اینجا به این کاربر میگی, شیرینم، شیرین جون، عشقی سلطان، قبولت دارم عزیزم. ایموجی قلب میفرستی براش، خیانت چه شکلیه پس؟؟

ن بخدادیونه چیزی هستیکدوم کاربر خانم با اکانت مرد میاد اینجا برعکسشو دیدم ولی اینجوری نه

پس باعرض معذرت هول تشریف دارین

هستن افرادی نگران نباشید...شما حتی لحن تایپ کردنت و تامیک زدنت شبیه آقایون نیست

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

تو تاپیکات میزنی طهورا میای اینجا به این کاربر میگی, شیرینم، شیرین جون، عشقی سلطان، قبولت دارم عزیزم ...

از کجا می‌دونی این طهورا نیس؟

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

پس باعرض معذرت هول تشریف دارینهستن افرادی نگران نباشید...شما حتی لحن تایپ کردنت و تامیک زدنت شبیه آق ...

هوووووووووف

قضاوتاتون ناموصا 🤧 

از کجا می‌دونی این طهورا نیس؟

طرف خودش میگه قبلا ازش خواستگاری کردی قبول نکرده قصد ازدواج نداره بعد الان شیرین شد طهورا؟؟؟ اگه شیرین طهورا باشه مگه دیوونه‌س که راستشو نگه که بهش تهمت بزنن خودشو بین اینهمه کاربر ادم بده جلوه بده؟ 

طرف خودش میگه قبلا ازش خواستگاری کردی قبول نکرده قصد ازدواج نداره بعد الان شیرین شد طهورا؟؟؟ اگه شیر ...

قرار شد ی روز خاص ازش رونمایی کنم که لو رفتیم متأسفانه 

هوووووووووفقضاوتاتون ناموصا 🤧

قضاوت نکردم جناب...شما میگین این خانوم اون شخص مدنظرتون نیست اون خانوم هم میگه شما بهش پیشنهاد ازدواج دادین ولی قبول نکرده از طرفی دوباره میگین از کجا میدونید طهورا نیست از طرفی هی عشقم عسلم نازم من قبولت دارم راه میندازین هی قلب و اینا میفرستین براشون لحنتون هم....جای قضاوت میمونه؟خب؟