2777
2789
عنوان

بسته بندی

110 بازدید | 11 پست

بچها شرمنون بسته بندی ماسک داره یعنی امادست فقط تو میزاریش تو بسته و چسب میزنی باید ساعت۱ونیم بعدازظهری بری تا۷جمعه ها تعطیل ماهانه ۸تا۹تومن؟؟برای کسی ک صبح تا غروب بیکاره خوبه محطیشم زنونست

کاهش ۴۵کیلو شروع اول ماه رمضون باخزان نارنجی وزن۶۶ ⬅️۶۴/۴۰۰⬅️هدف ۶۳برای تثبیت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاچی به از هیچی .حتما برو .الآنم که روزا کوتاه .تا چشم بزاری رو هم شب شده 

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خوبه کارشم آسونه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

کدوم شهر؟ خیلی خوبه میشه منم برم؟

ملایر باید ببینی تو شهرتون گارگاه بسته بندی هست یان

کاهش ۴۵کیلو شروع اول ماه رمضون باخزان نارنجی وزن۶۶ ⬅️۶۴/۴۰۰⬅️هدف ۶۳برای تثبیت

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز