2777
2789
من ی پکشو میخوام بگیرم ک فقط برا شکم و پهلوعه اگه اینطوری باشه خیلی خوبه چون باشگاهم میرم

بنظرم اگه با پولش مشکلی نداری بگیر

چون کلا دمنوشاش حس خیلی خوبی میدن به ادم

اما مثلا دمنوش به تنهایی بدون رژیم و ورزش معجزه نمیکنه یهو لاغرشی!!

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
من استفاده کردم البته با یه رزیم خیلی سخت و روزی یه ساعت ورزش تو یه ماه هشت کیلو بنظرم فقط بخاطر رزی ...

جدا کم خونی پیدا کردی؟

کدوماشو مصرف میکردی؟

من نعناع فلفلی و چای سبز و آلوءورا و بلوبری

خیلیم میخوردم ولی انگار کم خون نشدم!😊

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خود لیدرهاشون تاکید بر سالم خوری و فعالیت دارن عکس کسایی ر هم میزارن ک سالم خوری داشتن و فعالیت صرف دمنوش با پر خوری ی شدید کسی لاغر نشده البته خدایی مقداری اشتها رو کم مبکنه اما بشدت کم خونی میار چون چای سبز و سیاهه

سلام حقیقت به مشاوره و دمنوشها خیلی ربط داره من به توصیه یکی ازدوستان که اینجا سایت نیوشانت خانم همتی پور رو گذاشته بودن رفتم تحقیق کردم دیدم مدرک تحصیلیشون تغذیه است و مربی و مشاور برتر نیوشاست ، سایتشون هم معتبر بود و درگاه بانک داشت اما هیچکدوم از سایتها و نماینده ها مثل ایشون کار نمیکردن و ازشون دمنوش نیوشا رو خرید کردم خوشبختانه خیلی عالی جواب داد از اولشم صادقانه گفت تا 40 روز باید صبر کنی یه روزه لاغر نمیشی باید مدام تا آخر بخوری من با پک 80 روزه خانم همتی پورتونستم ۸کیلو کم‌کنم خیلی خوشحال و راضیم هر روز دعاش میکنم

شمارشون رو واستون میذارم 09125677634

سایتشونم که همون نیوشانت http://newshanet.com

سلام حقیقت به مشاوره و دمنوشها خیلی ربط داره من به توصیه یکی ازدوستان که اینجا  سایت نیوشانت خا ...

بله درسته بستگی به اطلاعات مشاور و پک چینی صحیح ومناسبش داره

همونطور که تو بقیه حرفه ها ممکنه پیش بیاد وبستگی به مهارت شخص تو حرفه اش داره

منم به شخصه از خانم مشاورم با ایدی@Jahanjoo21کاملا رضایت دارم 

تو از زمان تولد درون من بودی وگرنه عشق که اینقدر اتفاقی نیست... 
من که باورم نمیشه با یه دمنوش آدم وزن کم کنه.بهترین روش ورزش و کم خوراکیه.

سلام ورزش فقط برای لاغری نیست برای سلامتیه و اشتباه همه ما اینه کم خوردن!! این کار دقیقا باعث میشه بدن شما وارد دوره قحطی بشه و یا استپ وزن داشته باشید یا افت فشار خون شدید و در نهایت شکستن رژیم و برگشتن به وزن خییلی بیشتر از قبل

سلام بله من استفاده کردم و خیلی خوب بوده اما این رو دیدم که بعضیها خوب کم نکردن اما خیلی به مشاور و سایتی که ازش میخرید ربط داره چون دمنوش لاغری نیوشا یه پک ثابت نیستش و مشاور هستش که با مزاج و طبعی که دارید دمنوشها رو تعیین میکنه و من از سایت دمنوشان گرفتم که خانم موسوی خودش کارشناسی ارشد تغذیه است.کارشون خیلی اصولی بود اول فرم مشاوره پر کردم بعد مزاجمو اصلاح کردن و بعد چربی سوزی انجام شد این فرم مشاوره رایگانشونه https://damnooshan.com/مشاوره-رایگان-دمنوشان/