بچه ها نظر میخوام ؟ یزد چطوره؟ پزشکی یزد خوبه؟ رتبه بندیش چطوراس ؟ بعد ۵ سال از دیپلم زشت نیست جلو فامیل تبریز نیوردم ؟ مردم یزد چطورن؟ خود شهر ؟ چیزی لازمه بدونم ؟
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
استاد سختگیر یعنی خوبه یا بد ؟ یعنی ظالم هستن یا نژاد پرستی دارن؟
همه دانشگاهای پزشکی استاداش سختگیرن عزیزم اینوواسه همه دانشگاها میگن زیاد مهم نیس
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
خدایی راست میگی ؟ دختر خالم تبریز آورده الان مقایسه ام میکنن این فامیلا
نبابا از لحاظ اینکه شهر خودتونه و نزدیکه میگن
وگرنه هر دوتاشون تیپ یک ان دانشگاهای خوبی ان