2777
2789
عنوان

پزشکی یزد

248 بازدید | 24 پست

بچه ها نظر میخوام ؟ یزد چطوره؟ پزشکی یزد خوبه؟ رتبه بندیش چطوراس ؟ بعد ۵ سال از دیپلم زشت نیست جلو فامیل تبریز نیوردم ؟ مردم یزد چطورن؟ خود شهر ؟ چیزی لازمه بدونم ؟ 

مذهبی ان خیلیییی

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبریز و‌ یزد خب در یه حدن 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

خیلی خوبه که مبارکه

به حرف کسی توجه نکن

دانشگاه خوبیه و خب آب و هوای خاصی داره که باید سازگار بشی باهاش 

مردم مذهبی تری داره نسبت به بقیه جاها

توی علوم پزشکی ها رتبه بندی اهمیت چندانی نداره به خود دانشجو بستگی داره

استاد سختگیر یعنی خوبه یا بد ؟ یعنی ظالم هستن یا نژاد پرستی دارن؟

همه دانشگاهای پزشکی استاداش  سختگیرن عزیزم اینو‌واسه همه دانشگاها میگن زیاد مهم نیس

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

خدایی راست میگی ؟ دختر خالم تبریز آورده الان مقایسه ام میکنن این فامیلا

نبابا از لحاظ اینکه شهر خودتونه و نزدیکه میگن 

وگرنه هر دوتاشون تیپ یک ان دانشگاهای خوبی ان 

خیلی خوبه که مبارکهبه حرف کسی توجه نکندانشگاه خوبیه و خب آب و هوای خاصی داره که باید سازگار بشی باها ...

ممنونم از راهنماییتون . مذهبی هستن یعنی مثلا چطورن ؟ مثلا به مانتو اداری هم گیر میدن ؟