2777
2789

بچه های من هرچی خریدم ترکوندن شکوندن... یکی ۲ یکی ۵ سال... تا چندسالگی به نخریدن ادامه بدم؟؟؟؟؟ خونمم از دستشون بازار شامه فقط می ریزن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا چقدر شبیه منی 

😂🫶🥲

هیچی نخر بابا منم همینم باور کن بااینکه براشون خیلی گزینشی اسباب بازی میخرم سه تاکارتن جمع کردم بردم انبار 

خونمم کوچیکه اصلا یه وضی 

بااسباب بازی بازی نمیکنن که فقط رو سرو کول خونه سوارن😂😂🫶🥲

من جفت بچه هام بینهایت شیطون بودن ولی هیچی نشکستن چون همه روجمع میکردم نبایدتودسترسشون باشه

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

چیز جدید خریدن ربطی به سن بجه اام نداشته.هروقت لازم شده خریدم دم دست بچه ها نبوده فقط چی مثلا خریدی ...

ال ای دی های تی وی و گوشی و قندون و لیوان و شکوندن در جاکفشی و خیلی چیزا...کوچیکه عقلش نمیرسه هی در کابینت میکوبه به هم.. هی با گوشت کوب میزنه به ظرفشویی

من دختر بزرگم مدرسه ای، ان شالله بجه هات مدرسه رو بشن، خیلی اوضات بهتر میشه، راحتتر میشی ان شالله

بزرگه من پیش ۲ میره. اما فقط ۲ ساعته... کاش زودتر بره مدرسه صبح تا ظهر از یکی راحت شم