2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمکدون فشارت بالا نره🤣🤣🤣🤣تو روحت با این پیام چیکارت کنم فکر کردم یکی اومده ....زدی تو ذوقم🤣🤣🤣 ...

🤣🤣🤣🤣

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

نمکدون فشارت بالا نره🤣🤣🤣🤣تو روحت با این پیام چیکارت کنم فکر کردم یکی اومده ....زدی تو ذوقم🤣🤣🤣 ...

تنبل خان قودت برو دانشگاه با اساتید یا دانشجو های سال قبل  رو پیدا کن ازشون راهنمایی بگیر 🤣 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

سلام عزیز پیرو بحث ازدواج محارم چون اون تاپیک قفل بود اینجا میگم ،یک دوست عزیز دیگه هم سوال کرده بودن که با اجازه تگ میکنم شاید دیدن @هایدي

منم تا چند وقت پیش فکر میکردم همچین چیزی بوده تا اتفاقی یک گزارش دیدم پیرمرد تاریخ نگار بود فامیلشون یادم نمونده بود اما توضیح داد که این داستان سند معتبری راجبش نیست

الان باز با حرف شما دوباره رفتم پیگیری 😅

خویدودوک از خوی به معنی خویش و دودوک به معنی خاندان شکل گرفته (ازدواج فامیلی )

در اکثر ادیان ازدواج فامیلی به معنی عموزاده و خاله زاده ممنوع بوده (حکم ازدواج محارم داشته ) ولی در ایران مرسوم بوده برای همین از نگاه تازی ها و مخصوصا مسیح و یهود غیر قابل قبول بوده و اینو ازدواج محارم میدیدن (عموزاده و خاله زاده ) !

مثلا ازدواج کمبوجیه با خواهرش نوشته ی هرودوت که به پدر دروغ تاریخ معروفه و میگن بیشتر افسانه سرایی میکرده تا واقعیت ، گفته کمبوجیه دلباخته خواهرش شده بعد موبدان رو جمع کرده و ازشون راجب ازدواج خواهر برادری پرسیده موبدان هم از ترس یا هر چی گفتن جایز نیست اما شما پادشاهی و میتونی هر کار خواستی بکنی ( خود این نشون میده حتی همچین ازدواجی شکل گرفته باشه باز هم مشکل داشته که از موبدان اجازه زوری گرفته بماند که زن کمبوجیه تو کتابهای معتبرتر به اسم فیدیمیه و دختر داییش ذکر شده و تنها همین یک همسر رو داشته ) بقیه مثل ارسطو و ....که از آداب ایرانیها مطلع بودن همچین چیزی تو کتابهاشون ننوشته اند

از اینکه بگذریم ازدواج فامیلی بخاطر مشکلات ژنتیکی رد شده چه برسه در حد خواهر برادری همخون بودن که باید نتیجه تولد کلی بچه یناسالم و معلول میشده اما هیچ کجای تاریخ همچین چیزی ثبت نشده که مثلا یک روستا در ایران قدیم معلولیت غیر طبیعی داشته باشند ( میگن زمانه فراعنه همچین ازدواجهایی بوده که اون هم دوره پادشاهی حدود ۲۵ سال بر اثر بیماری ناشناخته که این میتونه نشانه این مدل ازدواج باشه یعنی از روی همین سن پادشاهی هم میشه راجب ایران این مورد رو رد کرد )

یک چیز دیگه هم راجب این خوندم که اگر پدری فرزند پسر نداشته فرزند دختر بزرگش که پسر میشده رو بخاطر ماندگاری نام خانوادگی اسم پدربزرگ رو با اجازه داماد میذاشتن و خرج نوه رو پدربزرگ میداده بعد با ورود تازی ها برداشت به ازدواج پدر دختری کردن !

یک مسئله دیگه هم زمان اشکانی واژه خواهر مرسوم میشه و برای احترام به ملکه میگفتن خواهر که باز این هم از بیرون ایران تعبیر به ازدواج خواهر برادری شدن

تاریخ تحریف زیاد داشته هر کی به نفع خودش ممکن حتی این مطالب هم که اشاره کردم دخل و تصرفی داشته باشه

این هم کاوش در ویکی پدیا😁 👇

شهبازی ۱۵ سند معین تاریخی که در زیر ذکر شده است را برای انجام ازدواج نزدیک در تاریخ ایران باستان یافته است. به گفته او برخی از این ازدواجها در نتیجه سوء تعبیر هستند و صحت تاریخی آنها رد شده است

(اسامی رو کپی نمیشد بکنم بصورت لینک میاد اولیش همون کمبوجیه بود الی آخر )

شهبازی، با اینکه شواهد کتبی فراوانی دربارهٔ ازدواج با محارم در ایران وجود دارد، شمار نمونههای واقعی چنان اندک است که باید بهجای تمرکز صرف بر این متون، بهدنبال انگیزههای نویسندگان برای طرح مکرر چنین ادعاهایی بود؛ بهعبارتدیگر، باید دریافت چرا این نسبتها بهوفور به ایرانیان داده شده، در حالی که در عمل، موارد ثبتشدهٔ اینگونه پیوندها بسیار معدود بوده است

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

سلام عزیز پیرو بحث ازدواج محارم چون اون تاپیک قفل بود اینجا میگم ،یک دوست عزیز دیگه هم سوال کرده بود ...

ممنونم وقت گذاشتی تایپ کردی

امیدوارم یادم بمونه ♥️

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

ممنونم وقت گذاشتی تایپ کردی امیدوارم یادم بمونه ♥️

🙏🌹

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

سلام عزیز پیرو بحث ازدواج محارم چون اون تاپیک قفل بود اینجا میگم ،یک دوست عزیز دیگه هم سوال کرده بود ...

چه جالب برام تازگی داشت

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!