2777
2789
عنوان

انتقالیییی دانشگاه کمککککک

58 بازدید | 8 پست

بچه ها میتونم از رشته مشاوره شهید مدنی به دانشگاه تبریز رشته اقتصاد یا حسابداری یا روانشاسی تغییر بدم  انتقالی بگیرم؟بابام ی سهمیه ریزی داره ایثارگری و اینا نیروهای مسلح،درضمن این رشته اخرین اولویتم بوده،بعدم میگین کارنامه نهایی چیه؟این تاثیری داره؟خواهش میکنم بگین💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تغییر رشته رو که فکر نکنم حالا از خود دانشگاه بپرس

انتقالی  کامل نه ولی بعد ترم یک میتونی بری به عنوان مهمان انتقالی بگیری دقیقا قانونش یادم نیست چیزی که یادمه ترم آخرم باید تو همون دانشگاهی که خوندی بگذرونی

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
تغییر رشته رو که فکر نکنم حالا از خود دانشگاه بپرسانتقالی کامل نه ولی بعد ترم یک میتونی بری به عنوا ...

خب این مهمان بودن به چه دردی میخوره وقتی اون دانشگاهی ک میخوام اصن همچین رشته ای نداره؟اصن انگار بدبخ ترین ادم روی زمین تا به الان منم💔

خب این مهمان بودن به چه دردی میخوره وقتی اون دانشگاهی ک میخوام اصن همچین رشته ای نداره؟اصن انگار بدب ...

مهمان دانشگاهیی میتونی بشی که اون رشته ای که قبول شدی رو داره و اینکه مثلا دانشگاهت دولتی هست میتونی مهمان دانشگاه دولتی شی

برای کسی که یه دانشگاه دور قبول شده میخواد چند ترم بیاد دانشگاه نزدیک محل زندگیش خوبه

ولی شما کلا رشته ات رو دوست نداری رشته دیگه قبول شدی تموم شد نمیشه رشته رو عوض کرد مگر اینکه دانشگاه بدون کنکور با شرط،معدل بری یه رشته که میخوای انتخاب کنی 

اگه دوست نداری بمون سال بعد ، چرا رشته ای که مورد علاقه ات نیست تو انتخابات بود

اگر دانشگاه دولتی هم باشه نری  محرومیت به همراه داره

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم