2777
2789
عنوان

زندگیم تباه شد

97 بازدید | 5 پست

شوهرمو خیلی دوسش دارم و با عشق ازدواج کردم،نمیدونم اون دوسم داره یا نه

خیلی اذیتم کرد یه روز خیلی خوب بود ی روز افتضاح

خانوادم آرم ۸۰۰کیلومتر دورن،شوهرم کل دارایی‌اش ب نام پدرش زده و این خیلی منو آزار میداد،وضع مالیش خیلی خوب بود اما برای هر خرجی باید هزارتا دلیل می‌آوردم 

دخالت های خانوادش باعث می‌شد بیاد منو ب بدترین شکل بزنه و ی بار چشمم کبود میشد یک بار دماغم میشکست وهمسایه ها میومدن ب دادم میرسیدن

هزاران فحش ناجور ب من و خانوادم میداد و بعد کتک میذاشت میرفت منم ن دردمو ب خانوادم میتونستم بگم و نه شوهرم چون بلاکم میکرد و میرفت تا ۱شب

از حرصم با گوشی با دوستام درد دل میکردم و هرچی حرص تو دلم بود خالی میکردم

چند روز بعد آشتی میکردیم اما هنوز ته دلم غم داشتم و انگار از دلم درنیاورده بود

وقتی بهش تذکر میدادم خیلی رک میگفت گه نخور

بی انصافی نباشه روی خوبم داشت هرزگاهی مثلا ی شاخه گل میخرید یا گاها ی پست عاشقانه میفرستاد

سری آخر طلاهایی ک خریده بود رو خانوادش از طلایی ک خودم با حقوق معلمی گرفته بودم جدا کردن و طلای شوهرم رو برداشته بود و این باعث فروپاشی من شد باهاش بحثم شد و چون جواب درست نمی‌داد و من تنها بودم مجبور بودم هی پیام بنویسم تا آروم بشم

اومد زد منو طلای خودمو هم برد و منو ب زور آورد خونه مادرم

بدون لباس و گوشی و همه چی با دوتا بچه م

بعد برگشت رفته با گوشیم اینستامو پیدا کرده چت منو بادوام خونده

کلی بدوبیراه ب باباش و مامانش گفته بودم

بهم پیام داده خدا هم از آسمون بیاد زمین قبولت نمیکنم

الان من آواره موندم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تحفه نطنز عوضی بی شرف بی آبرو رو میخوای چیکار یه نکته مثبت نداره زحمتش نشه یه شاخه گل میخریده! چرا اینقدر احازه سواستفاده دادی تا کارت به اینجا کشیده چرا اصلا جلوش قوی نبودی چرا انقدر خودتو کوچیک کردی جلوش این مرتیکه چند وقت دیگه میموتدی خونش میزد ناقصت میکرد جونتو بردار فرار کن بابا

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

عزیزم تو خودت باید تاالان درخواست طلاق میدادی بعد میگی توزو اواره کرده شوهری ک دست بزن داره انقدر پولکیه خسیسه برا هزارتومنم ازت حساب کتاب میخواد فقط ب فکر خودشه خودش داره میره دنبال کثافت کاریش تو باید الان خوشحال باشی بنظرم فقط باید طلاق بگیری همسرت خودشیفتست و بنظرم درست نمیشه

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋