2777
2789
عنوان

چرا زندگی بی معنی شده برامون

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 61 پست
چیکارکنیم واقعا دیگه من فک میکنم خودم نمیتونم کاری برا خودم بکنم اکثر وقتا فکرم اینه زودتر بمیرم تمو ...

وقتی یکیدو نفر از یه شرایط بد عصبانی هستن ممکنه واقعاً مشکل از خودشون باشه حالا یا حساسن یا درک نمیکنن و...

اما وقتی اکثریت مردم یه حس مشترک دارن مثل افسردگی، ناامیدی، خستگی دیگه مشکل از آدم‌ها نیست

مشکل از سیستم، شرایط، حکومت، اقتصاد یا مدیریت نادرست کشوره

چرا؟

چون مردم عادی مثل دماسنج جامعه‌ن

وقتی اکثریت مردم ناراضی و افسرده‌ان یعنی آب و هوای جامعه سرده، ناسالمه و نفس‌کشیدن توش سخت شده

این یعنی فقر، بیکاری، تبعیض، بی‌عدالتی، فشار روانی و نبود آینده‌ی روشن، داره روی روح و روان مردم اثر می‌ذاره

پس این‌جا مقصر اصلی، مردم نیستن؛ مقصر مدیرانی‌اند که نتونستن فضای سالم و امیدبخشی ایجاد کنند

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شرایط سخت شده ، 

استرس ها زیاده ، 

و ... 

ولی فکر میکنم در کنار تلاش برای بهبود وضعیتمون از جهات مختلف ، 

باید دنبال حال خوب هم باشیم ، 

دنبال شادی های ساده ،

لذت های کوچیک ،

و ... 

وقتی یکیدو نفر از یه شرایط بد عصبانی هستن ممکنه واقعاً مشکل از خودشون باشه حالا یا حساسن یا درک نمیک ...

دقیقا راست میگی چیزی که تاحالا بهش فک نکرده بودم

ولی راه حل چیه 

الان نه شرایط مهاجرت دارم نه شرایط ...

نمیدونم واقعا چجوری باید ادامه داد 

از بس که مادی گرا شدیم یه ذره برو طبیعت گردی کن از زندگی لذت ببر منتظر روز خوب نباش

دوش آب سرد و طبیعت‌گردی حالمون رو خوب میکنه، قبول. اما مشکل اصلی رو حل نمیکنه.

من با پول نداشتن برای اجاره خونه، تورم دیوونه کننده و آینده مبهم مشکل دارم. اینا رو با آب سرد و جنگل نمیشه درست کرد.

این حرفا مثل اینه که به یه آدم گرسنه بگی برو آدامس بجو ، گرسنگی رو فریب میده ولی سیرت نمیکنه.

مشکل ما مادی‌گرایی نیست، مشکل نداشتن پایه امکانات اولیه زندگیه. تو این شرایط حرف از لذت بردن از زندگی، بیشتر به تمساحت میمونه.

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

شرایط سخت شده ، استرس ها زیاده ، و ... ولی فکر میکنم باز هم باید دنبال حال خوب باشیم ، دنبال شادی ها ...

بخدا لذت های بزرگم دیگه منو خوشحال نمیکنه چه برسه لذتای کوچیک واکنشم نسبت به همچی این شده که تهش چی؟مثلا قراره چی بشه؟

دوش آب سرد و طبیعت‌گردی حالمون رو خوب میکنه، قبول. اما مشکل اصلی رو حل نمیکنه.من با پول نداشتن برای ...

دقیقا حرف منم همینه 

الان به هدف رسیدن که هیچی ادامه ی زندگی عادی هم مشکل شده برامون 

از کوچیکترین حقوق انسانیمونم جا موندیم 

چاره دیگه ای نیست یه روز برای همینا هم دلت تنگ میشه

اتفاقاً چاره هست ، همین باور به چاره‌ای نیست باعث فلج شدن جامعه شده

اینکه یه روز دلمون برای این روزای سخت تنگ بشه یعنی داریم بیمار می‌شیم

دلتنگی برای زندان یعنی زندانیت رو قبول کردی. 

من نمی‌خوام روزی برسه که حسرت فقر یا ظلم رو بخورم

حقیقت رو نباید با دلتنگی قایم کرد. حقیقت اینه که اوضاع می‌تونه بهتر باشه، به شرطی که باور داشته باشیم شایسته زندگی بهتری هستیم.

اتفاقاً چاره هست ، همین باور به چاره‌ای نیست باعث فلج شدن جامعه شدهاینکه یه روز دلمون برای این روزای ...

خب چطوری؟وقتی تو یه جامعه بیمار داریم زندگی میکنیم چطوری میتونیم یه زندگی باکیفیت برا خودمون بسازیم