2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوافن چون کافئین داره ،نمیزاره بخوابی ژلوفن یا استامینوفن دوز بالا بخور عزیزم

نباید بخوابم پشت کنکوری ام💔

اگرنه یه قرص بود ریلیف مثل آب رو آتیشه ولی چون مورفین داره بعدش کلی باید بخوابی

نوافن چون کافئین داره ،نمیزاره بخوابی ژلوفن یا استامینوفن دوز بالا بخور عزیزم

شمام بالا میارید هرچی میخورید؟یعنی از میگرنس؟

اگع اون باشه طوری نی تحمل میکنم تا خوب بشه چون بیشتر سه چهار روز طول نمیکشه ولی اگه از معدم باشه میخوام برم دکتر

نباید بخوابم پشت کنکوری ام💔اگرنه یه قرص بود ریلیف مثل آب رو آتیشه ولی چون مورفین داره بعدش کلی باید ...

خودتو عذاب نده عزیزم ،میگرن رو دید و بینایی خیلی تاثیر داره ،هر چیزی و کاری از راه درستش 

موفق باشی 🌹

با گوشی کار نکن.

خصوصا این جا چون پیش زمینه ی رنگی داره بدتره.

کشک بخور.

سعی کن چشمت رو ببیندی با یک روسری نازک و بخوابی

کار خوبه خدا درست کنه...اگر مردی و مردونگی حالیت بشه توی تایپک های من نه نظر بده و نه پستم رو ریپلای کن وگرنه خاله زنک تر از خودت خودتی..درخواست دوستی ندید تحت هیچ شرایطی...

شمام بالا میارید هرچی میخورید؟یعنی از میگرنس؟اگع اون باشه طوری نی تحمل میکنم تا خوب بشه چون بیشتر سه ...

تا داروی درست نخوری ،بله بالا میاری 

به بینایی و تمرکز آسیب میزنه ،تحمل نکن ،برو دکتر گلی

اره اصلا رو گوشی یه چشی دارم نگاه میکنم

همونم‌نگاه نکن.

گوشب بدترت میکنه

کار خوبه خدا درست کنه...اگر مردی و مردونگی حالیت بشه توی تایپک های من نه نظر بده و نه پستم رو ریپلای کن وگرنه خاله زنک تر از خودت خودتی..درخواست دوستی ندید تحت هیچ شرایطی...