2777
2789
عنوان

بچه ها کمک لطفا

91 بازدید | 4 پست

اول اینکه لطفا گزارش نزنید من نه گدام نه کلاهبردار، اگه کمکی نمیتونید بکنید این تاپیک رو نادیده بگیرید

بعد اینکه یه دوستی تو کتابخونه پیدا کردم، میخواد برنامه نویسی یاد بگیره، من خودمم دارم برنامه نویسی یاد میگیرم و دلیل اشناییمونم همین بود، خیلی دختر خوبیه خداییش ولی وضع مالی خوبی ندارن، یه سیستم معمولی میخواد سر هم کنه ولی نمیتونه به مشکل خورده سر مسائل مالی

من یدونه لپ تاپ دارم که خودم دارم استفاده میکنم و یدونم کیس قدیمی دارم و کیس قدیمی خودمو دادم بهش ولی مثل اینکه به دردش نخورده چون قطعاتش زیادی قدیمیه کیس من

چیزی که میخوام بگم اینه که اینجا کسی هست یه کیس قدیمی یا قطعات مثل مادربرد و رم و سی پی یو و اینجور چیزا داشته باشه که به دردش نمیخوره و ته انباری افتاده؟؟؟؟؟ ثواب داره واقعا

لطفا برای آمرزش روح مادرم دعا کنید و یه حمد🥲
من کیسم قدیمی شده میخوام عوضش کنمولی الان پول دستم نیست تا یکی دو ماه دیگه اگه میتونه تا اونموقع صبر ...

این بنده خدا که چاره ای جز صبر کردن نداره، فعلا با کیسی که من بهش دادم سرگرمه ولی هیچی نمیتونه درست و حسابی توش نصب کنه چون اکثر اپلیکیشن های مربوط به برنامه نویسی ویندوز های هشت به بالا میخواد ولی تو کیس من فقط ویندوز هفت نصب میشه

شما صد در صدی؟ کیستو حاضری بدی بهش؟؟ خداییش اگه این کارو کنی که مطمئن باش جات تو بهشته

لطفا برای آمرزش روح مادرم دعا کنید و یه حمد🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید