2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خداروشکر هنوز ثبت نام نکردم عزیزم ، من شهرستان هستم به نظرت با هرمعدلی میشه قبول شد؟

اره عزیزدلم.  فقط بستگی به رشته ت داره. مثلا من مهندسیه صنایع و سیستم رو زدم تو همون اولویت اول قبول شدم، معدلم هم پایین بود. فقط واسه حقوق باید کد زیاد بزنی، چون متقاضیه حقوق زیاد داره، ولی بقیه رشته ها تقریبا همشون میشه به راحتی قبولشد. بعد وقتی کارشناسیتو خوندی میتونی از کارشناسی یه آزمون بدی، نمره ت بالا شد بری دانشگاه دولتی. من که خیلی راضیم از پیام نور. با تلاش خودت نمره میگیری، خبری از پارتی و زیرمیزی و اینجور چیزا نیست. عدالت توش هست.

مگه قرار نبود آقایون تو معدن کار کنن؟ پس تو سایت زنونه چیکار میکنن ک مدام درخواست میدن؟

اره عزیزدلم. فقط بستگی به رشته ت داره. مثلا من مهندسیه صنایع و سیستم رو زدم تو همون اولویت اول قبول ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردیی ممنون از راهنماییت❤️❤️

فقط اینکه من میخوام ثبت نام کنم ولی همون ترم نمیتونم حضوری برم میخوام یا مرخصی بگیرم یا کلا غیرحضوری بگیرم میشه؟

مرسی عزیزم خیلی لطف کردیی ممنون از راهنماییت❤️❤️فقط اینکه من میخوام ثبت نام کنم ولی همون ترم نمیتونم ...

بله گلم میشه. فقط واسه امتحان دادن باید حضوری برید. و کلاسهارو همشو میتونید غیر حضوری بردارید و هرموقع دوست داشتی برو اصلا. کسی بهت چیزی نمیگه. کلاس رفع اشکال هم میزارن، زمانی که مشکل داشتی میتونی بری. کل اجباری در کار نیست.

مگه قرار نبود آقایون تو معدن کار کنن؟ پس تو سایت زنونه چیکار میکنن ک مدام درخواست میدن؟

بله گلم میشه. فقط واسه امتحان دادن باید حضوری برید. و کلاسهارو همشو میتونید غیر حضوری بردارید و هرمو ...

چقدر خووب، عزیزم امتحانارو چجوری بخونیم که معدلمون بالا باشه بتونیم واحد بیشتر برداریم؟ هم اینکه ترم تابستونه داره؟

چقدر خووب، عزیزم امتحانارو چجوری بخونیم که معدلمون بالا باشه بتونیم واحد بیشتر برداریم؟ هم اینکه ترم ...

امتحانات فقط کتاااااببببببب‌. تنها به نمونه سوالات پارسال پیارسال اکتفا نکن، چون ممکنه اون سال طراح سوال فرق کنه و از نمونه سوالات نده و از بخش های دیگه بده، چون سوالات سراسریه و از تهران میاد و بصورت سیستمی تصحیح میشه و تستیه معمولا. بعد از اینکه کتاب رو خوندی و مسلط شدی برو سراغ نمونه سوال. معدلت بالای ۱۶، ۱۷ باشه یعنی خیلی عالی ای( دقت کن با مدرسه خیلی فرق داره، معدل ۱۷ رو تو مدرسه یه دانش آموزه متوسط میگرفت، ولی تو دانشگاه یه دانش آموزه تموم مخ میگیره، واسه معدل ۱۹ باید دیگه رسما پااااااره بشی، این به تلاش خودت بستگی داره. پیشنهاده من کلا کتابه، هر سوالی میاد از کتابه، اصلا هم جوری نیست که بپیچونن سوالات رو. سوالاتش راحته، و از هر بخش از کتاب میاد، به شرطی که خونده باشی. و اینکه ترم اول ورودیه ساله جدید فقط میتونی تا ۲۰ واحد برداری، اگه ترمِ اول معدل ۱۷ یا بالای ۱۷ بود، میتونی تا ۲۴ واحد هم برداری، یعنی سقفش همون ۲۴ واحده. و اینکه بله ترم های تابستون هم هست و اگه میخوای واسه کارشناسی بخونی و سریع تموم کنی، و هر ترم ۲۴ واحد با تابستون ها برداری، ۳ ساله کارشناسیت تموم میشه( دوره کارشناسی کلا ۴ ساله، فقط ۱ سال کمتر میشه از دورانه تحصیلت. ) بعد میتونی آزمون بدی اگه رتبه ت خوب شد میتونی تو دانشگاه دولتی بخونی به راحتی. بازم‌ تاکید میکنم دانشگاه هیچ ربطی تو پیشرفتت نداره، چه شریف، چه تهران چه دولتی، چه آزاد، چه پیام نور. مهم نیست، مهم تلاشه خودته. هدف داشته باش. مثلا من هدفم اینه که رتبه ۱ شریف بشم تو آزمون ارشد😅 هرروز ۱۲ ساعت میخونم. هدف داشته باشی، استمرار هم همزمان باهاش میاد. مطمئنم که میتونی دخترررررر، میترکونیییییی خوشگلهههههه مننننننننننننننننننن ☆☆♡♡

امتحانات فقط کتاااااببببببب‌. تنها به نمونه سوالات پارسال پیارسال اکتفا نکن، چون ممکنه اون سال طراح ...

فدات که انقدر وقت گذاشتی و کامل توضیح دادی دختر ناز و مهربون 🫶🏻🫶🏻

انشالله که همینطورم میشه رتبه ۱ شریف هم میارییی😍

دختر خوشگللللللل و نااااااااز و مهربوووووون💗

فدات که انقدر وقت گذاشتی و کامل توضیح دادی دختر ناز و مهربون 🫶🏻🫶🏻انشالله که همینطورم میشه رتبه ۱ ...

قربونت باشم من ، بازم هرسوالی داشتی درخدمتم🥰

ایشالله قسمتِ خودت قشنگمممممم 🫠🫠