2821
2789
عنوان

لاغری با سیر

634 بازدید | 35 پست

کیا تجربش کردن؟ 

من نزدیک دو کیلو کم کردم 

اما بیشتر سایزم کم شده 

تجربه ای دارید ؟ 

من توی پریودیم هم تاثیر خوبی داشت 

عفونت و تکرر ادرار هم رفع کرد 

سیر سیاه بخور خیلی خاصیت داره هم لاغر میکنه هم سردی بدن و از بین میبره هم اینکه شاداب میکنه فقط باید اصلشوو پیدا کنی یه پیج تو روبیکا من ازش گرفتم خیلی خوب بود

این پیج روبیکا 989126904912 این شماره تماس اینم آیدی روبیکا بهشون پیام بدی راهنماییت میکنن Laghari_eli@

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

والا میگفت یه هفتس میخوره اما شوهرش راضی نبود لاغر کنه ولش کرد فکر کن ۹۰ کیلو وزنش بود میگفت الانم ل ...

اخی 😁حالا من هشتاد کیلو ام اما چاق نیستم شکم و... ندارم 

قورت میدادی یا میجوییدی؟وززش و رژیمم داشتی؟

قورت . نه پیاده روی گاهی یک ساعت . قبل از پیاده روی لاغر شدم الان انجام میدم که بیشتر نتیجه بگیرم و برنگرده. بابامم خیلی تغییر کرده همه بهمون میگن

چه خوووب و راحتمرسی که کفتی

خواهش میکنم . اما اگر خواستی انجام بدی قبلش در نظر بگیر مزاج معدت و اینکه مشکل معده نداشته باشی . 

سماق هم میگن وحشتناک لاغر میکنه

اخی 😁حالا من هشتاد کیلو ام اما چاق نیستم شکم و... ندارم

قدتون بلنده؟اخه این وزن با قد ۱۷۰ چاق حساب نمیشه کمتر از اونه چاقه🤕من خودم قدم ۱۶۱ وزنم ۶۱ الان ۵ ساله  نمی تونم ۵ کیلو کم کنم و در عذابم ☹️حالافکر کن ۸ ساله باشگاه میرم شکمم تخته تخت بدون پهلو همش تو باسن و رون😕

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز