2777
2789
عنوان

بارداری

77 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من13سیکلم یدونهhcgتزریق کردم وتا2شب پشت سرهم اقدام کردم الان8روز ازامپول میگذره چندروزی هس که خیلی میخابم واحساس خستگی میکنم وقتی میخابم بیدارکه میشم میبینم دستهامم خاب رفته وبی حس شده نوک سینه هام وقتی دست میزنم حساس شدن ودردمیگیره راستی نفسم هم تنگ میشه قبلااصلااینجورنبودم ترشح سفیدرنگ هم دارم عفونت نیس میخام بدونم بااین شرایط من حاملم یا اثرامپولhcg هس توروخداراهنماییم کنین هرکس تجربه داره بگه.الان20سیکلم هس

من امپول اچ سی جی زدم تاحالا این علائم نداشتم شایدم بارداری

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم

چهارده روز ک از موقع آمپولت گذشت بی بی بزن ببین شاید مثبت شد

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که8روزگذشته نمیشه تست بزنم؟تنگی نفس عادیه؟

نه تا چهار ده روز بعد آمپول اگه تست بزنی مثبت کاذب نشون میده باد بزاری بگذره تنگی نفس تو بارداری عادیه حالا شما هم انشالله  بارداری

جدی؟اصلاهیچ علامتی نداشتی؟آخه شنیدم ممکنه ازآمپول هم باشه این علائم وباردارنباشم😔

نه من آمپول میزدم علائمی نداشتم خوب شاید باردار باشی

شماچند دوره امپول زدی گلم؟من اولین بارم هس که میزنم میگن امپول به بعضیانمیوفته اونایی که علایم دارن حاملن بازبعضیامیگن این علائمی که من دارم اثرات امپول هس واسه همون شک دارم10روزدیگه تاموعدم مونده

انشالله عزیزدلم برام دعاکن😘

حتما عزیزم انشالله باردار باشی