2777
2789
عنوان

کوتاهی قد کودک

150 بازدید | 22 پست

مادرا پسرم قد نسبت به هم سن سالاس کوتاه دکتر بردم مشکل هورمونی نداشت دارم دیوونه میشم😢

پنج سال۸۶فک کنم

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

پنج سالشه 

هشتاد و شش سانته؟ مطمئنی؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب قد خودتون متوسطه دیگه 

برای قد نخود و حبوبات دیگه خیلی خوبه

جوانه ی حبوبات هم عالی عالی

پودر سنجد و کنجد 

و بادوم و شیر بادوم

شیر هم هر روز

و مهم ترین ویتامین دی 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

منم همینم توی دبیرستان به بعد قدم بلند شد

کسی نداریم قد کوتاه حتی باباجون هاش خیلی بلند هستند نمی‌دونم چرا کوتاه مونده 

دی کمبود نداشت 

میانگین قد شما و همسرتون میشه قد کودکتون 

بهش گوجه و شیر و سویا گیاهی و کرفس  بده روی قدش خیلی خوب تاثیر میذاره

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خب قد خودتون متوسطه دیگه برای قد نخود و حبوبات دیگه خیلی خوبهجوانه ی حبوبات هم عالی عالیپودر سنجد و ...

ویتامین دی پنجاه هزار دوماهی یکبار بدم؟

قبلا اینطور دادم کمبود نداشت 

بسیار بسیار بد خوراک 

وزن کم😞

میانگین قد شما و همسرتون میشه قد کودکتون بهش گوجه و شیر و سویا گیاهی و کرفس بده روی قدش خیلی خوب تا ...

عزیزم هیچی نمیخوره بسیار بد غذا وزن کمه

86 سانت؟؟ دکتر غدد ببرینش تا چکش کنه شاید آمپول رشد بزنه، نمیدونم تو چه سنی آمپول میزنن 

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
ویتامین دی پنجاه هزار دوماهی یکبار بدم؟قبلا اینطور دادم کمبود نداشت بسیار بسیار بد خوراک وزن کم😞

میگن کاله جوش برا افزایش قد خیلی خوبه

هر ازگاهی درست کن 

مطمئنی ۵ ساله قدش ۸۶؟؟

عزیزم هیچی نمیخوره بسیار بد غذا وزن کمه

چیا دوست داره؟

بذار خوب گشنش بشه 

موقع بازی کردن بهش غذا بده 

بذار داخل ظرف و اجازه بده خودش برداره و بخوره 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما