2777
2789
عنوان

برگ کرفس

67 بازدید | 13 پست

دیروز کرفس خریدم ساقه‌هاشو خرد کردم گذاشتم فریزر دلم نیومد برگاشو بریزم دور ریختم تو خردکن  خرد کردم نگه داشتم، الان شنیدم میگن باید فقط برگهای‌ روشنش‌ رو رو جدا میکردم ، یعنی بریزم تو غذا تلخ میشه؟

خورشت کرفس که درست کردی بریز توش ولی با نعنا و یکم سبزی قرمه سبزی باید قاطی کنی

اگه تنها باشه تلخ می‌کنه خورشتو

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تمام برگ هاش قابل استفاده اس. اصلا چرا جدا کردی؟؟ 🤔

ما کلا ساقه و برگ کرفس رو باهم داخل خورش استفاده می کنیم. 

اصلا هم تلخ نمیشه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

نه ولی خب فکر کنم بره تو فریزر تلخ میشه.ما همیشه روز قبل از اینکه خورش کرفس داشته باشیم یه کرفس کوچی ...

والا من و اطرافیانم همیشه کرفس زیاد می گیریم، ساقه و برگ را با هم و خورد می کنیم و می ذاریم فریزر برای چند ماه. 

هیچی نمیشه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

عزیزم تمام برگ هاش قابل استفاده اس. اصلا چرا جدا کردی؟؟ 🤔ما کلا ساقه و برگ کرفس رو باهم داخل خورش ا ...

خوب اشکال نداره دیگه استفاده کردنی از جفتش‌ میریزم، شما فریز هم میکنید؟

دوستان عزیز اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین.

خوب اشکال نداره دیگه استفاده کردنی از جفتش‌ میریزم، شما فریز هم میکنید؟

بله زیاد می گیرم، ساقه ها را با دست و برگ ها را با دستگاه خورد می کنم و به صورت مخلوط بسته بندی و فریز می کنم.

برای چند ماه دارم. نه تلخ میشه و نه بد مزه.