2821
2789
عنوان

کد رهگیری

30 بازدید | 2 پست

دوستان گل سلام ی سوال داشتم من ی لباسی رو از ی پیجی سفارش دادم دقیقا دو هفته اس و این پیج قرار بود ۲/۳ روزه بسته من رو بفرسته ولی الان هنوز که هنوزه چیزی نفرستاده و با کلی پیگیری من به زور جواب داد و گفت که بسته رو فرستاده و ولی این مشکل از تیباکسه که کد رهگیری نداده مشکل اونا نیس میخواستم ببینم همچین چیزی امکان پذیره؟ 

این که تیپاکس کد رهگیری به ارسال کننده نداده مشکل شما نیست. بنظرم صد در صد مشکل از اون هاست، باید با تیپاکس پیگیری کنند. شما اول این موضوع را باهاشون در میون بزارید‌و بگید که باید پیگیری کننند و از تیپاکس درخواست‌کنن که وضعت بسته ی شما مشخص شه، اگه رفتار مناسبی نداشتن تهدید کنید که شکایت میکنید. اگه سامانه پرداخت نماد الکترونیک داشتن میتونید از سامانه نماد الکترونیک شکایت کنید و اگه نه میتونید از طریق پلیس فتا پیگیر باشید

مگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال بی کران چشمانت برای پچ پچ هزارساله انان کافیست!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه