2777
2789

من ظهر ها میرم دنبال پسرم صبح تا شوهر دوستم میاد دنبالشون، امروز دو تا از دوستام هم بودن که با بچه هاشون سوار کردم بازرس اومد زد به شیشه گفت سیروسی گفتم نه عکس از پلاکم گرفت پیاده شدم دیدم معاون دم مدرسه اس گفتم خانم فلانی مگه من سرویسم گفت نه ایشون مادر یکی از بچه هاس

میگم یوقت جریمه ام نکنه چون عکسو پاک نکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی خیال، از هیچی نترس، مگه اون پلیس راهنمایی رانندگیه؟ 

یذره شجاعانه رفتار کن، برو بهش اعتراض کن بگو تو به چه حقی از پلاک ماشین من عکس میندازی،؟ بعد خودتم از اون فرد عکس مینداختی و میگفتی میبرم به رئیس اموزش پرورش نشون میدم ک این کارهایی ک ب شما ربطی نداره رو داری انجام میدی و عکس و فیلم میگیری بدون اجازه

کار بدی نکرده کهامنیت بچه ها مهمه

برای امنیت نیست که برای این که سرویس ها الان باید تو سایت ثبت نام کنن اگه سرویس غیر سایت ببری غیر قانونی هست بهش گفتم اگه سرویس یاشم مامان هاشون که سوار نمیکنم خب چرا مامان هاشون بیان دنبالشون 

خو اصلا سرویس باشی چی میشه مگه.باید جریمه کمه الکی

سرویس باید تو سایت ثبت نام کنه اگه غیر شایت ببری مجاز نیست ولی من دوساله پسرم میبرم دوستمم صبح شوهر میاد میبره چون بچه کوچیک دارم صبح نمیتونم ببرم اینکارو کردیم

بی خیال، از هیچی نترس، مگه اون پلیس راهنمایی رانندگیه؟ یذره شجاعانه رفتار کن، برو بهش اعتراض کن بگو ...

خیلی هول کردم🤦‍♀️🤦‍♀️شوهرم میگه جریمه کنی میرم آموزش پرورش میزارم رو سرش

کار بدی نکرده کهامنیت بچه ها مهمه

کارش غیرقانونیه حق نداره عکس و فیلم بگیره مخصوصا وقتی مسئول مدرسه تایید میکنه ک ایشون از والدین هستن، اینا میخوان قدرت نمایی کنن و ترس ایجاد کنن و این خانم باید سفت و سخت جلوش وایمیستاد

خیلی هول کردم🤦‍♀️🤦‍♀️شوهرم میگه جریمه کنی میرم آموزش پرورش میزارم رو سرش

دقیقا! اصلا نباید تو هیچ شرایطی دچار ترس بشی و خونسردی و تمرکزت و حتی قدرتت رو ازدست بدی، اینجا ایرانه ها! باید قوی رفتار کنی

کارش غیرقانونیه حق نداره عکس و فیلم بگیره مخصوصا وقتی مسئول مدرسه تایید میکنه ک ایشون از والدین هستن ...

قبل اینکه معاون ببینم عکس گرفت وقتی به معاون گفتم اونم تایید کرد گفت اوکی بعد رفتم دم مدرسه گفتم خانم عکسو پاک کن من سرویس نیستم گفت باشه تایید کردن ولی یکجوری بپ نگاهم میکرد