2777
2789

سلام دوستان. خوبین؟ دوستان من ده ساله ازدواج کردم، مادرشوهرم تاحالا چندین بار سر چیزهای جزئی تو زندگیم اختلاف انداخته. تو عروسیم  یه کارهایی انجام داد که باعث دعوای منو و شوهرم شد، از اون موقع با مادرم رابطش شکر آبه. یعنی تو جمع جلو مامانم دولا میشه، ولی  تو خلوت کنایه میزنه.  تواین ده سال دوسه باری که از خونه مامانم میخواستیم بریم خونه اونا از محصولاتشون داد ببرم مادرشوهرم پس داد بهم، منم با شوهرم سر این رفتارش دعوا کردیم. دوسه روز قبل از باغشون پسته چیده بودن از باغ بابام اینامیرفتیم اونجا مامانم گفت از پسته ها هم ببرید، خوب اگه نده شاید بگن که ازباغشون واسمون هیچی نمیفرستن، بعد بردیم همینکه بهش گفتم، برگشتگفت ما دوست نداریم😂😂ببرید خودتون بخورید. منم باز ناراحت شدم شوهرم هم دلش ازیجای دیگه پر بود اخم هاش توهم بود.دیگه چیزی نگف. اوناهم موندن اونجا. الان مطمئنم این بار برم یجوری برمیگردونه. بنظرتون عکس العملم چی باشه؟ 

دیگه چیزی نبرید 

با هرکس مثل خودش 

اگر گلایه کرد بهشون بگید، دفعه قبل یادمه گفتید دوست ندارید و ما اقلامی که شما دوست دارید،نداریم 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه چیزی نبرید با هرکس مثل خودش اگر گلایه کرد بهشون بگید، دفعه قبل یادمه گفتید دوست ندارید و ما اقل ...

اگه پس داد به روم نیارم بگیرم بگم دستتون درد نکنه؟ یا بگم ناراحت شدم

اگه پس داد به روم نیارم بگیرم بگم دستتون درد نکنه؟ یا بگم ناراحت شدم

اگر پسته هارو پس داد واکنش نشون نده فقط لبخند بزن و مطلقاااااااا چیزی براشون نبر هیچ‌چیزی 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌