2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم بهم خیانت کرده بیاین

353 بازدید | 35 پست

تو این چند سال هیچ خیانتی نکرده خلی دوسم داره عاشقته  چند روزی مشکوک میزد امروز صبح رفتم سر گوشیش دیدم چه چت های کرده با زنه انقدر به اون حرف های عاشقونه زده به من نزده یعنی من چی کنم الان 😭😭😭😭افتاد به پام کلی گریه کرد معذرت خواهی کرد حامله هستم دست گزاشت رو قرآن که از این کارا نکنه میگه خر شدم از این کار کردم من بخشیدمش ولی چطوری اونو از ذهنم پاک کنم چطوری دارم دیونه میشم هیچی براش کم نزاشتم هیچ وقت فکر نمیکردم بهم خیانت کنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متولد 84 ای؟!

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ای بر پدر اینجور مردا لعنت تف تو ذهنشون

تو مجردی اصن از این کارا نمی‌کرده بهش گفتم توی که باید تو مجردی از این کارا بکنی چرا الان داری این کارا میکنی از صبح تا الان فقط دارم زار زار گریه میکنم

اره

خاک تو سرش به دختر ۲۰ ساله تو اول زندگی آخه..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
تو مجردی اصن از این کارا نمی‌کرده بهش گفتم توی که باید تو مجردی از این کارا بکنی چرا الان داری این ک ...

نباید میبخشیدی باید حداقل 2 هفته قهر میموندی اینجوری الان فکر میکنه هرکار کنه تو زود میبخشی . حداقل تا دوهفته یا 1 ماه باهاش شدیدا سر و سنگین باش

الهی خدا لعنتشون کنه 

مشغول چی کنم 35 هفته هستم شوهرم 27 سالشه همه ای انگیزم از دست دادم هرچی خوش حالی داشتم میکشیدم برا ب ...

الهی بگردم بخدا من درکت میکنم

اگه بچه نبود میگفتم همین الان پدرشو در بیار

ولی آخه شرایطت خاصه

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40