2777
2789

تحمل

کاریش نمیشه کرد به مرور خودش خوب میشه 

غذاهای جویدنی کمتر بخور

بیشتر سوپ و مایعات

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم طبیعیه با اون سمتت نخور. منم وقتی دندون عقلامو کشیدم تا چند هفته با اون سمت چیزی نمیخوردم تا ک ...

با اون سمت نمیخورم نمیذارم بره چیزی سمتش ولی درد میگیره و سوزش داره تا کی طول میکشه؟😭

بخدا خیلی کم میخورم🥲همش اب نمک قرقره میکنم ولی دریغ از بهتر شدن

منم دوتا  همزمان کشیدم

تو یک ماه چهارکیلو کم کردم🥴

دندون عقل همینجوریه 

خوب شدنش هم مکافاته باید تحمل کنی 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

منم دوتا همزمان کشیدمتو یک ماه چهارکیلو کم کردم🥴دندون عقل همینجوریه خوب شدنش هم مکافاته باید تحمل ...

هر دو تا پایین بودن؟ وایییی چه کاری کردیییی اخه چرا همزماننننن

بخدا خیلی کم میخورم🥲همش اب نمک قرقره میکنم ولی دریغ از بهتر شدن

یادمه بهم گفتن چیزای سرد مثه بستنی اینا یا کمپرس سرد هم خوبه، البته نمیدونم برا درد بود یا خونریزی اولش، 

بهت راجع به این چیزی نگف دکتر؟ 

بنظرت دو روز دیگه خوب میشم🥺نا امید شدم کاملا

کلا تو دهن زخما زود خوب میشن، نگران نباش، 

مال من خیلی سنگین تر از کشیدن عادی بود، قشنگ کج درومده بود و تو لثه بود، تازه دو تاش، ولی اکی شد، 

اصلا نگران نباش، اوکی میشه به زودی ایشالا