2777
2789
عنوان

شوهر سمی

210 بازدید | 17 پست

انقدر ناحق و غیر منطقی سرکوفت میزنه مثلا باردارم ماهی یکبار منو میبره رستوران اونم رستورانی ک فوق العاده ارزونه منتها باکیفیت ، بعدش تا مدتها جنگ راه میندازه ک یخچال رو پر میکنم و ‌‌‌... چرا باید برم رستوران پول خرج کنم هی ادای مامانم رو درمیاره و میگه دختر بزرگ کرده خیر سرش و ...

هی میزنم ب بی تفاوتی و بیخیالی انقدر میگه و میگه و میگه ک ناله میزنم زجه میزنم جوری ک هر کی باشه جام قلبش وایمیسته انقدر گریه میکنم تا ولم میکنه 

بعد میاد ادامو درمیاره ک اینجوری کردی قیافت از بین رفت ببین عکساتو چی بودی چی شدی ببین ده سال پیر شدی 

فکر کردی گریه کنی چی میشه  و ... ک چی مثلا و ...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فازش چیه؟؟

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارداری غذای بیرون نخور...چطور جرات می‌کنی مطمین باش پشت پرده این رستوران ها همش روغن و مواد بی کیفیت و عدم رعایت بهداشت است...یعنی فقط  منم که  علاقه ای به رستوران رفتن ندارم و برام مهم نیست...آخه وقتی خودت میتونی بهترین مواد را تهیه کنید و درست کنی چه کاریه بری این رستوران ها که معلوم نیست چی به خوردت میدم اونم ۱۲بار تو سال تو ۱۰,سال میشه ۱۲۰بار و هر دفعه شما مواد بی کیفیت و روغنهای چند بار مصرف شده میخوری و تو بدنت تجمع پیدا میکنن....

چون همون لحظه جواب نمیدی و میریزی تو خودت یه دفعه منفجر میشی و گریه میکنی اگه هر بار چیزی گفت همون لحظه جواب بدی و دیگه با خودت حملش نکنی اذیت نمیشی اینهمه

انسانیت......

بترسونشالکی بهش امید بده میری زندگی کنی باهاش ولی نرو شرطو شروط بذارهرطوری که بلدی و میتونی

هربار کلی قسم و ایه میخوره ولی ب هیچکدوم عمل نمیکنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40