2821
2789
عنوان

شوهر سمی

224 بازدید | 17 پست

انقدر ناحق و غیر منطقی سرکوفت میزنه مثلا باردارم ماهی یکبار منو میبره رستوران اونم رستورانی ک فوق العاده ارزونه منتها باکیفیت ، بعدش تا مدتها جنگ راه میندازه ک یخچال رو پر میکنم و ‌‌‌... چرا باید برم رستوران پول خرج کنم هی ادای مامانم رو درمیاره و میگه دختر بزرگ کرده خیر سرش و ...

هی میزنم ب بی تفاوتی و بیخیالی انقدر میگه و میگه و میگه ک ناله میزنم زجه میزنم جوری ک هر کی باشه جام قلبش وایمیسته انقدر گریه میکنم تا ولم میکنه 

بعد میاد ادامو درمیاره ک اینجوری کردی قیافت از بین رفت ببین عکساتو چی بودی چی شدی ببین ده سال پیر شدی 

فکر کردی گریه کنی چی میشه  و ... ک چی مثلا و ...

فازش چیه؟؟

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بارداری غذای بیرون نخور...چطور جرات می‌کنی مطمین باش پشت پرده این رستوران ها همش روغن و مواد بی کیفیت و عدم رعایت بهداشت است...یعنی فقط  منم که  علاقه ای به رستوران رفتن ندارم و برام مهم نیست...آخه وقتی خودت میتونی بهترین مواد را تهیه کنید و درست کنی چه کاریه بری این رستوران ها که معلوم نیست چی به خوردت میدم اونم ۱۲بار تو سال تو ۱۰,سال میشه ۱۲۰بار و هر دفعه شما مواد بی کیفیت و روغنهای چند بار مصرف شده میخوری و تو بدنت تجمع پیدا میکنن....

چون همون لحظه جواب نمیدی و میریزی تو خودت یه دفعه منفجر میشی و گریه میکنی اگه هر بار چیزی گفت همون لحظه جواب بدی و دیگه با خودت حملش نکنی اذیت نمیشی اینهمه

پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز