2789
عنوان

تخریبم کرد

72 بازدید | 4 پست

الان رفته بودم سالن ابروهام‌مرتب کنم هر ماه میرم

بعد یهو دیدم زن پسرعموی بابام هم اونجاس داره ناخن ترمیم میکنه بعد اصلا یاهم ارتباط نداریم فامیل دور به حساب میاد منو نمیشناسه زیاد بعد رفتم سلام کردم باهاش گفتم منو میشناسی دختر فلانی ام گف اها اون که تو اینستایی اصن نشناختمت فرق داری کلا با عکس پروفایلت😑😑 خیطم کرد 

اخه من قیافم خیلی خوبه هرجا میرم بهم میگن خوشگل

از اینستا بلاکش نکنم و انفالو؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حرف اون خانم مثه یه آینه، تصویری که از خودت ساختی رو یه لحظه شکونده و تو رو با ترس عمیقی روبرو کرده: نکنه اون تصویری که از خودم به دنیا نشون می‌دم، واقعی نیست؟

عصبانیتت و تمایلت به بلاک کردن، در واقع تلاشی برای پاک کردن اون آینه و انکار اون تردیدیه که تو دلت انداخته. این واکنش، دفاع از "خودِ ایده‌آل" توئه در برابر "خودِ واقعی" که حس می‌کنی جلوی اون آدم لو رفته. به این فکر نکن که بلاکش کنی یا نه، سوال اینه که چرا حرف یه کسی که رابطه نزدیکی هم باهاش نداری، اینقدر قدرت داره که تمام باورت به زیبایی خودت رو بلرزونه؟