2777
2789
عنوان

تخریبم کرد

72 بازدید | 4 پست

الان رفته بودم سالن ابروهام‌مرتب کنم هر ماه میرم

بعد یهو دیدم زن پسرعموی بابام هم اونجاس داره ناخن ترمیم میکنه بعد اصلا یاهم ارتباط نداریم فامیل دور به حساب میاد منو نمیشناسه زیاد بعد رفتم سلام کردم باهاش گفتم منو میشناسی دختر فلانی ام گف اها اون که تو اینستایی اصن نشناختمت فرق داری کلا با عکس پروفایلت😑😑 خیطم کرد 

اخه من قیافم خیلی خوبه هرجا میرم بهم میگن خوشگل

از اینستا بلاکش نکنم و انفالو؟؟؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم حرف اون خانم مثه یه آینه، تصویری که از خودت ساختی رو یه لحظه شکونده و تو رو با ترس عمیقی روبرو کرده: نکنه اون تصویری که از خودم به دنیا نشون می‌دم، واقعی نیست؟

عصبانیتت و تمایلت به بلاک کردن، در واقع تلاشی برای پاک کردن اون آینه و انکار اون تردیدیه که تو دلت انداخته. این واکنش، دفاع از "خودِ ایده‌آل" توئه در برابر "خودِ واقعی" که حس می‌کنی جلوی اون آدم لو رفته. به این فکر نکن که بلاکش کنی یا نه، سوال اینه که چرا حرف یه کسی که رابطه نزدیکی هم باهاش نداری، اینقدر قدرت داره که تمام باورت به زیبایی خودت رو بلرزونه؟