2777
2789

۱۰ روز منه باردار پا به ماه رو  گذاشته خونه مادرم رفته شهرستان خونه مادرش بعد اونجا چاه زده بالا برادرای  دیگش ک طبقه بالای مادرش هستن یه سر نزدن کمک کنن بعد برگشته با کلی ویروس و مریضی 

کلی بهش رسیدیم مادرم اومد چه سوپ پخته خودم همه کارای ۲۰۰ متر خونه رو تنها انجام میدم تنها رفتم لیموشیرین و لیمو ترش خریدم براش شربت آب‌جوش عسل و لیمو درست کردم دیشب رفتیم دکتر پابه‌پاش همراهی کردم 

امروز صبح پاشده گیر داده برام عدسی درست کن گفتم حال ندارم بریم بیرون بخوریم 

انقدر غر زده ، حرفای رکیک زده ، که نمیتونی بهم برسی پاشو برو خونه مادرت و ...  ادای مادرم رو درآورده ک دختر بزرگ کردم و ... چه دختریه بلند نیست تخم بلدرچین درست کنه و ...

جوابشو ندادم دوساله همینه خسته شدم از بحث و انرژی گذاشتن وقتی نمیفهمه وقتی بی فرهنگه چکارش کنم ! اومدم اتاق گریم گرفت از بخت سیاهم 

توروخدا با وجود تفاوت فرهنگی ازدواج نکنید حداقل یکسال بدون عقد رفت و آمد کنید گوربابای حرف مردم ، آینده و روح و روانتون بازیچه نیست ..

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از بس بهش خوبی کردین خوشی زده زیر دلش،به مامانت بگو رو نده بهش،خودتم بشین خونت بذار هرجا میخواد بره

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی این همه محبت میکنی پرتوقع میشه دیگه نمیشه جعمش کرد

ببینی جوری میناله انگار گیر قوم الظالمین افتاده 

ننه و باباشو نفرین میکنه ک زودتر زن نگرفتن براش و گیر من افتاده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببینی جوری میناله انگار گیر قوم الظالمین افتاده ننه و باباشو نفرین میکنه ک زودتر زن نگرفتن براش و گی ...

بگو الانم راه بازه میتونی بری به سلامت 

رفتی خوش گذارانیاتو کردی مریضیتو اوردی واسع من

تقصیر خودته زیادی می‌رسی توقعش می‌ره بالا 

تو چیکار داشتی با اون وضع بری براش میوه بخری یا ببریش دکتر 

مردای دیگه مگه مریض نمیشن خودشون میرم دکتر میوه میخرم زن هم نهایت یه سوپ یا عدسی بزاره

بگو الانم راه بازه میتونی بری به سلامت رفتی خوش گذارانیاتو کردی مریضیتو اوردی واسع من

دیشب انقدر گفتم طلبکارانه میگفت نمیشد خونه مادرمو تو اون وضعیت ول کنم بیام و ‌‌‌‌.... اصلا شعور فهمیدن نداره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تقصیر خودته زیادی می‌رسی توقعش می‌ره بالا تو چیکار داشتی با اون وضع بری براش میوه بخری یا ببریش دکتر ...

حالا شاید باورت نشه بیکارم هست ، صبح تا شب توخونه ، دست ب سیاه و سفیدم نمیزنه یه لیوان از زمین برنمیداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا شاید باورت نشه بیکارم هست ، صبح تا شب توخونه ، دست ب سیاه و سفیدم نمیزنه یه لیوان از زمین برنمی ...

بعد این توام انجام نده 

بگو پام درد میکنه 

کمرم درد میکنه 

وزنم زیاد شده نمیتونم پاشم بشینم 

بگو بیکاری دائم خونه ای کمک کن

بعد این توام انجام نده بگو پام درد میکنه کمرم درد میکنه وزنم زیاد شده نمیتونم پاشم بشینم بگو بیکاری ...

الان اومد انقدر سر کوفت زد بابت هفته پیش ک بردتم رستوران ک چرا یخچال پره باید بریم بیرون و ..‌ 

حالا ماهی یکبار میریم بیرون کلا 

انقدر زجه زدم و گریه کردم ولم کرد لال شد خبر مرگم ۸ ماهه باردارم 

بنظرت چکار کنم ادب شه ؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شبیه شوهرمنه.. فرهنگ زیر صفرررر.. ادب اصلا نداره.. زبون 65مترررر

هیچ چی بیشتر جاها خودمو میزنم به نشنیدن وندیدنش... 

صبح ازشیفت اومد تو کانال شیرینی پزی داشتم مطلب میخوندم برگشته میگه خدا میدونه تو گوشیت چه خبره.. خدا گواهه خودم ده بار مچشو گرفتم خیانت کرده.. گفتم چیزی که به خودت میاد به من نچسبون.. دیگه خفه شد.. شما بارداری فعلا سربه سرش نذار برو پیشش دراز بکش بگو من از تو بدترم باهم بخوابیم.. عدسی نخوری نمیمیری.. اه

الان اومد انقدر سر کوفت زد بابت هفته پیش ک بردتم رستوران ک چرا یخچال پره باید بریم بیرون و ..‌ حالا ...

گلم بارداری 

خودتو آروم کن دوش بگیر چایی بخور 

فعلا سکوت کن 

بچه گانه داره