2789
عنوان

پودر جلبک

111 بازدید | 14 پست

سلام دوستان. کسی برای لاغری پودر جلبک استفاده کرده؟ واقعا جواب میده یا صرفا تبلیغ هست؟ عوارض داشته براتون؟ همکارهای شوهر خواهرم گفتن راضی هستن خودشون و خانومشون خوردن میخواستم نظر شما هم بدونم ممنون

زن داداشم خریده دو دوره مصرف کرده 

میگه همش تبلیغه و دروغه 

اصلا تاثیری نداشته 

بنظرم هر چیزی که بلاگر تبلیغش کنه دروغه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نظرم همینه ولی خیلیا گفتن خوبه !آدم گیج میشه

منم از روی کنجکاوی شمارم رو واردم کردم 

دیروز صبح زنگ زدن و الکی تعریف میکردن که فقط با این قرص برجی ۵ الی ۷ کم میکنی

قطعش کردم 

از دیروز تا الان بالای ۳۰ دفعه زنگ زدن

فقط تبلیغ و بازاریابیه 

یه عده بی وجدان هم تبلیغش میکنن که خوبه و مصرف کنید

قیمتشم بالاس

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

دکتر مهرداد مددی همون دکتر فیت راجبش استوری گذاشته و تبلیغ کرده

دیدم تو قسمت نظرات استوری خیلیا گفتن دروغه و فقط پولشون رو از دست دادن