2821
2789
عنوان

پودر جلبک

107 بازدید | 14 پست

سلام دوستان. کسی برای لاغری پودر جلبک استفاده کرده؟ واقعا جواب میده یا صرفا تبلیغ هست؟ عوارض داشته براتون؟ همکارهای شوهر خواهرم گفتن راضی هستن خودشون و خانومشون خوردن میخواستم نظر شما هم بدونم ممنون

زن داداشم خریده دو دوره مصرف کرده 

میگه همش تبلیغه و دروغه 

اصلا تاثیری نداشته 

بنظرم هر چیزی که بلاگر تبلیغش کنه دروغه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم نظرم همینه ولی خیلیا گفتن خوبه !آدم گیج میشه

منم از روی کنجکاوی شمارم رو واردم کردم 

دیروز صبح زنگ زدن و الکی تعریف میکردن که فقط با این قرص برجی ۵ الی ۷ کم میکنی

قطعش کردم 

از دیروز تا الان بالای ۳۰ دفعه زنگ زدن

فقط تبلیغ و بازاریابیه 

یه عده بی وجدان هم تبلیغش میکنن که خوبه و مصرف کنید

قیمتشم بالاس

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

دکتر مهرداد مددی همون دکتر فیت راجبش استوری گذاشته و تبلیغ کرده

دیدم تو قسمت نظرات استوری خیلیا گفتن دروغه و فقط پولشون رو از دست دادن 

2790
2823
2791
2779
2792