اگه مجبور بشید برایه به سال جای بزرگ و تمیز اجاره کنید و خوشگل و شیکه..ولی خودتون بتونید سر یکسال برید خونه ی خودتون که کوچیکه ولی هر دو نوساز و توبه منطقه آن...ترجیح میدید چند سالم مستاجر باشید تاک خونه ی بزرگ بخرید یا اینکه بعد یکسال جمع کنید برید خونه ی کوچیک خودتون ؟؟
اینکه اقوام و آشناها همگی خونه ی بزرگ شیک دارن رو هم در نظر بگیرید؟؟نمیدونم چیکار کنم
نه خیلی رفت و آمد ندارم حقیقتا...خودمم خیلی خونه نیستیم بیشتر اوقات....فقط برای خواب
خواهر شما با 40 متر هم کارت راه میفته. 😁
پول مستاجری رو تو زندگیت سرمایه کنی خیلی بهتره.
خونه خودتونم هم نوسازه هم متراژ خوبی داره.
ان شاالله 200 متری بخرین. 🎀❤
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
چقدر قاطع...حتی اگه اطرافیان بهترین خونه ها رو داشته بلشن؟
خب اونا دارن شما نداری، پول اجاره اضافه کرده رو دستت که بدی یکی دیگه بخوره بخاطر پز الکی؟ بشین خونت همون پول اجاره رو جمع کن ان شالله خونت رو بزرگتر کنی
قطعا میرفتم خونه خودم،چیه همش استرس صابخونه و وای خونش خراب نشه و هی بچه بشین دست نزن نکن
درسته آدم رو خونه خودشم باید حساس باشه ولی حوصله نق پق صابخونه رو ندارم ،بعضیاشون الکی گیر میدن
فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)