2777
2789
عنوان

داروسازی

112 بازدید | 7 پست

کسی از سطح علمی دانشگاه آزاد تهران برای رشته داروسازی خبر داره؟ بعد از ۲ سال پشت کنکوری تونستم این رشته رو تو دانشگاه آزاد تهران قبول بشم و میترسم بقیه بگن که بعد از ۲ سال آزاد قبول شده. رتبه من به روزانه شهر های دیگه غیر از تهران می‌خورد ولی چون تهران زندگی میکنم و ترجیحم این بود که تهران بمونم، آزاد تهران و بالاتر زده بودم. الان میترسم دید فامیل بد باشه. حتی یه عده فکر میکنن دانشگاه آزاد بدون کنکوره و درس خوندن نمیخواد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دانشگاه آزاد تهران تو رنکینگ دانشگاهی جز دانشگاه های  برتر هست یعنی از خیلی دولتی ها جلوتر هست

بعدم پزشکی و دندان و دارو فرق نداره کجا خونده بشه

کسی که قبول میشه خیلی خیلی خیلی قابل تحسین هست تو این ترافیک کنکور

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

عزیزم  باید روزانه شهرهای بزرگ هم می‌زدی 

مثلاً داروسازی دانشگاه شیراز یا اصفهان یا مشهد و.. چیزی کم نداشته 

من خودم لیسانسمو دانشگاه روزانه شهرکرد خوندم. درسته دانشگاه درجه 2 بود ولی واقعا اساتید باسواد بودن و ..

2790
2778
2791
2779
2792