respinam مدیر استارتر عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 7169 عنوان ورزش 48 بازدید | 8 پست متاهلم و شاغلم، تاوقتی هوا دیرتاریک میشد میرفتم باشگاه اوکی بود به کارام میرسیدم اما الان یک ساعتونیم توراهم تابرسم خونه ازبس ترافیکه به باشگاهمم نمیرسم خیلی ناراحتم چکارکنم؟ 1404/07/21 | 08:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منتظرالمهدی110 عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 1662 اگه میتونی یه کم زودتر پیاده شو بقیه ی مسیر تا خونه رو پیاده برو 💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11739 منم شرایط تورو دارمالان سعی میکنم تو راه برگشت 45 دقیقه پیاده روی کنم ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
respinam مدیر استارتر عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 7169 اگه میتونی یه کم زودتر پیاده شو بقیه ی مسیر تا خونه رو پیاده برو باماشین خودم میرم
respinam مدیر استارتر عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 7169 منم شرایط تورو دارمالان سعی میکنم تو راه برگشت 45 دقیقه پیاده روی کنم بهترین کارومیکنی
haaaaam عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 6409 دوستم توخونه داره ورزش میکنه ی مربی بهش برنامه داده خیلی راضیه
respinam مدیر استارتر عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 7169 دوستم توخونه داره ورزش میکنه ی مربی بهش برنامه داده خیلی راضیه چقدرعالی
haaaaam عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 6409 چقدرعالی اره خیلی خوب شده.اگه خواستی آی دی مربیه رو برات بگیرم
respinam مدیر استارتر عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 7169 اره خیلی خوب شده.اگه خواستی آی دی مربیه رو برات بگیرم ممنون میشم بگیری