2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 70 پست
اره ،فکر میکنم برای سپاه باشه،دقیقا نمیدونم. من خیلی راجع به بیمارستان تحقیق کردم خیلی بیمارستانارم ...

من بیمه تکمیلی داشتم برای همین خصوصی و دولتی برام فرقی نداشت برام مهم برخورد پرسنل بود و دکتراش

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشون یا خیلی اهل ناز و اداست خخ یا واقعا مشکلی براش پیش اومده . دوست منم تو سزارین امپول بی خسی رو ...

اوووه!  چسبندگی رو که دیگه نگو! 

من الحمدلله از این بابت مشکلی نداشتم ولی عمه ام به خاطر چسبندگی توی سن کم رحمش رو در آوردن! 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
چه خوب دمت گرم خیلی گلی بخدا انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده 

فدات عزیزم

اول و اخر همه چیزو.بسپار به خدا 

ایشالا بهترینا برات اتفاق بیوفته

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید
اوووه!  چسبندگی رو که دیگه نگو!  من الحمدلله از این بابت مشکلی نداشتم ولی عمه ام به خاطر ...

خداروشکر برا شما مشکلی پیش نیومد دوستمم متولد 70 هست اگه اونجوری باشه رحمشو درمیارن 

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

زایمات دومم بقیه الله بودم.  خیلی عالی بود. 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

هر کسی ی جوریه من طبیعی زایمان کردم اصلا راضی نبودم هم بیمارستانم خصوصی بود هم کادر درمانی عالی بودن ولی زایمانم افتضاح بود بعدشم ااندازه ی سزارینی حتی بیشتر اذیت شدمو درد داشتم الانم اینقد این در اون در زدم تا بالاخره ی دکتر پیدا کردم که راضی شد سزارینم کنه خودش کلا موافق طبیعی نیست

خداوندا عاشقان را جان تو و جانان تو باش

چراشما اینقد خودتون میترسونید همه جا ک اینطوری نیس.من زایمان اولم بدون درد رفتم زایشگاه بستری شدم.با امپول فشار زایمان کردم.حین زایمان گلاب ب روتون مدفوعم کردم.کسی بهم ی ذره بی احترامی نکرد

اره ،فکر میکنم برای سپاه باشه،دقیقا نمیدونم. من خیلی راجع به بیمارستان تحقیق کردم خیلی بیمارستانارم ...

درست میگن منم برای موردی رفته بودم خاتم النبیا ، بنظر واقعاخوبه

دوتاخانم بودن یکی طبیعی بود، یکی سز، هردو بشدت ازشون راضی بودن

تمیز و خوب بود

با نیروهای مسلحم فکرکنم قرارداد داره و یحمتل مال سپاهه

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ