2777
2789
عنوان

طب سنتی احمق

243 بازدید | 24 پست

میگه آب نخورید!!! 

مسواک نزنید!!!

یک مشت عقده ای دشمن بشریت که میخوان تمام مردم مریض شن بعد واسه همه ی بیماری هاسرکه سیب تجویز میکنن!!!

آخرشم میگن برو دکتر ما درمانی نداریم واسه بیماریت !!

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

ببخشید ولی اونکه میگه آب نخورید و مسواک نزنید طب سنتی نیست الکی به اسم این طب چیزی ننویسید 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید ولی اونکه میگه آب نخورید و مسواک نزنید طب سنتی نیست الکی به اسم این طب چیزی ننویسید

پس شما یه سر به سایت و پیج دکتر حسینی و خیراندیش بزنی بد نیست 

مشتاقم بدونم کدوم دکتر طب سنتی گفته آب نخورید و مسواک نزنید؟

دکتر خیراندیش و حسینی 

و همچنین واکسن زدن رو هم ممنوع کردن 

دکتر خیراندیش و حسینی و همچنین واکسن زدن رو هم ممنوع کردن

میشه یدونه لینک منبع بگید؟ بدون منبع که هرکسی هر ادعایی میکنه

چون هیچ وقت از دکتر خیراندیش و حسینی چنین حرفایی نشنیدم

ایلان ماسک اپستینی زهی خیال باطل خودت😀تجاوزگر به بچه ها رو چه به شعربازی. برو جزیره اپستین ترامپ منتظرته

میشه یدونه لینک منبع بگید؟ بدون منبع که هرکسی هر ادعایی میکنهچون هیچ وقت از دکتر خیراندیش و حسینی چن ...

عزیزم من کانال  ایتاشون رو دارم 

تنها مسیر آرامش 

تو ایتا سرچ کنید میاد جالبه که یه کانال هم دارن که تجربه ی کسانی که از روش هاشون استفاده میکنن رو میذارن و خیلی راضی هستن از احمق بودنشون 

میشه یدونه لینک منبع بگید؟ بدون منبع که هرکسی هر ادعایی میکنهچون هیچ وقت از دکتر خیراندیش و حسینی چن ...

اینجا نمیشه لینک کپی کرد 

خطا میده 

حتی میگن غربالگری های بارداری رو انجام ندین !!!!!

کاملا دارن ضد سلامتی بشریت عمل میکنن

عزیزم من کانال ایتاشون رو دارم تنها مسیر آرامش تو ایتا سرچ کنید میاد جالبه که یه کانال هم دارن که ت ...

یوزر کانالشو میگین؟

ایلان ماسک اپستینی زهی خیال باطل خودت😀تجاوزگر به بچه ها رو چه به شعربازی. برو جزیره اپستین ترامپ منتظرته

پس شما یه سر به سایت و پیج دکتر حسینی و خیراندیش بزنی بد نیست

اتفاقا سر زدم و هیچکدوم از این دو بزرگوار اصلا همچین چیزایی نگفتن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
حتی میگن غربالگری های بارداری رو انجام ندین !!!!!کاملا دارن ضد سلامتی بشریت عمل میکنن

بله خب غربالگری هم میتونید انجام ندید خوده همسن دکترا گفتن احتمال خطای زیادی داره پس ینی اثر آنچنانی نداره.... 

من خالم و دخترخاله دیگه م زنداییم خواهرشوهرام هرکدوم برا بچه هاشون میخواستن برن دکتراشون اینو بهشون میگفتن فقط آقای خیراندیش اینو نمیگن 

چون احتمال خطای زیادی داره 

منم نشنیدم اینچیزا رو بگن 

از طرز صحبت کزدن و تاپیک زدنش قشنگ معلومه فقط دنبال دعوا میگرده وگرنه انقد جنجالی حرف نمیزد 

منم نشنیدم اینچیزا رو بگن از طرز صحبت کزدن و تاپیک زدنش قشنگ معلومه فقط دنبال دعوا میگرده وگرنه انقد ...

شما جز همونهایی هستین که دنبال سرکوب علم هستین و دنبال اینکه طب سنتی رو خوب جلوه بدین 

آرزوتونه همه مردم مریض باشن واکسن نزنن و مدام بچه های ناقص بدنیا بیان 

من با شماها کاری ندارم