2777
2789
خدانکنهبمونی برامون عزیزقلبم😘🥰🌹

ببین عزیزم   من واقعا بهت حق میدم   چون خودمم  ی همچین تحربیاتیرو  دارم   ولی   عزیز  دلم   به خاطر   خودت  باید    ادامه  بدی    مثل من صبوری کن عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم من واقعا بهت حق میدم چون خودمم ی همچین تحربیاتیرو دارم ولی عزیز دلم به خاطر ...

همه حرفات حقه بوووووس بهت🤗🤗🤗🫦🫦💋🍷

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

ممنون که حس خوبی بهم دادی ممنون از گرمی کلامت ممنون از مهربونیت عزیز دلم❤💋

فدای تو زیبای من❤️💓💖👄💚😍توام وایب خوبی میدی پرانرژی🤗🤗🤗🌹

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

فدای تو زیبای من❤️💓💖👄💚😍توام وایب خوبی میدی پرانرژی🤗🤗🤗🌹

عزیزم   مهربون   ممنون  که  صبحی  بهم  انرژی دادی   ممتون که  با  وجود   دل   پرت   بازم   مهربونیتو  دریغ نمیکنی   ممنون از وجودت    ی  آسمون خوشبختی  و  ی   دریا    سلامتی  برات   ارزو  میکنم    بمونی برای  خونوادت و سلامت باشی❤❤

عزیزم مهربون ممنون که صبحی بهم انرژی دادی ممتون که با وجود دل پرت بازم مهربونیتو ...

شرمنده نکن توروخدا🌹😁

ان شاالله ک هزار برابر نیت پاک و ذات خوب و دعای قشنگت برگرده ب زندگیت تنت سالم و دلت خوش ولبت همیشه خندون باشه❤️❤️❤️❤️💋💋💋😘😘😘😘

شرمنده نکن توروخدا🌹😁ان شاالله ک هزار برابر نیت پاک و ذات خوب و دعای قشنگت برگرده ب زندگیت تنت سالم ...

ممنون  مهربون  ممنون که   خوبی   الهی   قدر  و منزلت  و جایگاهت  برا  همه  بخصوص  همسرت  نمایان بشه  الهی   همسرتون  قدر شمارو بدونه  و   شاکر خدا  باشه     عزیزم درکت میکنم   نه به دلیل   اینکه  هم جنسمی     درکت میکنم  چون میدونم  واقعا    خوبی      الهی  قدر  خوبیهاتو  بدونن    فقط محتاج  دعاتم    الهی عاقبت بخیر بشی  

ممنون مهربون ممنون که خوبی الهی قدر و منزلت و جایگاهت برا همه بخصوص همسرت نمایان بشه ...

عزیزدلمی

ان شاالله ک برای خودتم همینطور باشه

ان شاالله ک ب حق امام حسین ب هرچی میخای برسی نفس وهمه ی مشگلاتت حل ش عاقبتتم ب خیر ش🤗🩷💕💞😘