2821
2789
من هیچی برام مهم نیس دیگه

عزیزم   مهمتر  از خودت   چیه؟     عزیزم  خودت  مهمی پس  اینو   نگو   ببین   خودت  که  مهمی    پس به خاطر خودت  به خاطر   ارامشت  و سلامتیت  باید   صبوری کنی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اهوم ببخشید ها ممنونم😑

ن خاهش میکنم الان بهش میگم

میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴

عزیزم مهمتر از خودت چیه؟ عزیزم خودت مهمی پس اینو نگو ببین خودت که مهمی پس به ...

مرسی نفس😘😘

میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴

از خودت چ خبر!

مرسی خوبم 

میدیدمت چن باری تو سایت میگفتم خدایا چقد آشناس اکانتش تاخودت گفتی😁

خداروشکر 😂😂 دیگ خودم معرفی کردم خیالت راحت شه

حله👍

فدای وجودت دردتو به جون میخرم چون درکت میکنم

خدانکنه

بمونی برامون عزیزقلبم😘🥰🌹

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز