2777
2789
عنوان

اولین .....

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش شوخی بود😔نه عزیزم بیکار نیستم مجبورم خیلی میگردم ولی پیدا نشده هنوز 

واقعا چه سخت ایشالا خدا بهت کمک کنه

خدا یه بچه بی درد سر به ما میده اون وقت قدرشو نمیدونیم  خود دکترت نمیتونه کمکت کنه؟؟؟ اخه شاید کسیو سراغ داشته باشن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
واقعا چه سخت ایشالا خدا بهت کمک کنه خدا یه بچه بی درد سر به ما میده اون وقت قدرشو نمیدونیم  خو ...

ب واسطه ها اعتماد ندارم دوس دارم خودم پیدا کنم کسی رو.ممنون عزیز اره قدر داشته هاتون بدونین😍

ب واسطه ها اعتماد ندارم دوس دارم خودم پیدا کنم کسی رو.ممنون عزیز اره قدر داشته هاتون بدونین😍

از ته دلم از خدا میخوام بین این همه تخمک پوچ وناامیدی معجزه نازل بشه وی تخمک بارور دنیانو زیبا کنه

توکل ب خدا

من یکی از اشناھا خواھرش باردار نمیشہ بعد الان قرار زن برادرش اولین بچشو بدہ ب اونا😍

ماهم يكي از اشنامون همينكارو كرد ولي دخترشونو بزرگ كردن ار گل مازكتر بهش نميگفتن دختره ازدواج كرد الان به كسي كه بزرگش كرده محل نميده ميره خونه مادر واقعيش كه از بچگي بهش زندايي ميگفت

بگو بگو    

یه حس خوبی بود دستااای من گرممم دستاییی اون سرد💕.من از خجالت توی بغلش خودمو جمع کرده بودم اون روی سرم ومیبوسید😍

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
تونامحرمی لامصب خیلی لذتش بیشتره کلا کارخلاف خوبه خخخخ

واااای راست میگی، بعضی وقتا به شوهرم میگه بیا یه ایه اس بخوبینیم نتمحرم بشیم بعد.... وبعد دوباره بخونیم محرم بشیم میگه خولیا باید محضری باشه وگرنه نامحرم نمیشیم

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری