2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 39 پست

این نامزد شما احساس کرده ک استقلالشو ازش گرفتی. ب خاطر همین این حرف رو زده... چون فکر کرده با وجود شما نمیتونه روند مجردیش رو ادامه بده...

وگرنه اون هم شما رو دوست داره و مطمئن باش اگه مشکلی نباشه این اخلاقش بهتر میشه... فقط نباید حساسش کنی...

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

من‌میدونم‌بعد جداشدنم میشم‌مرده متحرک 

نامزدته عزیزم چه مرده متحرکی؟؟؟؟خدانکنه ۶ماه دیگه به این حالت میخندی و خدا رو هزار بار شکر میکنی که باهاش ازدواج نکردی حتما با پدرت درمیون بذار ک بفهمه کس وکار داری 

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی میکنی ولش کن ادم بی لیاقتو 

ینی که چی با دوستاش مسافرت میره!عقدین؟

اگه عقدین که اشتباهه و بهتم سریع گفته بیا جداشیم انگار که دنبال فرصت بوده

ولش کن جاسگزینش یه ادم بهتر میاد

چ آدم بهتری؟ 

هر کی جاش بیاد یه جای دیگه ی اخلاقش می لنگه...

مگه همه بی عیبن؟ والا همه عیب دارن منتها عیب نامزد شما هم اینه ک رفع میشه

ته دلتو خالی نکن عزیزم... این چیزا پیش میاد...

سبک سنگین کن ببین چ اخلاقای خوبی داره چه اخلاقای بدی داره...

چ طلاقی آخه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

از پدر و مادر که عزی تر نیست ....من بعد فوت پدرم فکر میکردم نمیتونم زندگی کنم ..حالا که میبینی هستم ...

خدارحمتشون کنه 

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

انقد راحت این واژه رو میارید ک انقد طلاق زیاد شده....اگه بخوای با این چیز راضی بسی ک طلاق بگیری توی زندگی با هیچ مردی خوشبخت نمیشی...

بچسب ب زندگیت با سیاست

چرا

خودمو نمیداختم دست این آدمایی که بویی ازانسانیت نبردن

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

عزیزم ببخشید ولی احساس میکنم بامحبت زیاد دلشو زدی براش ناز نکردی هروقت گفته بیا فلان جا سری رفتی راحت خودتو دراختیارش قرار دادی

شایدم من اشتباه میکنم ولی به نظرم این چند روز باهاش سرسنگین باش بهش زنگ یا اس نده 

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

کاش تو جامعه ما کلاسای برا اموزش زندگی زناشویی میزاشتن یاد میدادن زنا چجوری بامردا رفتار بکن مرداهم چجوری رفتار کنن حیف ک ن زنا اگاهی دارن ن مردا

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
همین دوست داشتن ادمو بدبخت می کنه...می ری زیر ی سقف تمام محبتتم پوچ می کنی می فهمی چقدر از طرف بخاطر ...

شاید تو حالت عصبانیت بوده اخه چرا مستقیما طلاق رو پیشنهاد میکنید

تو سخت ترین دوراهی و تردید موندم دعام کنید یا جداشم یا زندگیم خوب شه.