2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 39 پست

کاش منم مثل توبودم

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم خوشحال باش ازینکه الان شناختیش .اینکه عشق نبوده وابستگی یک طرفه بوده . ببین بخداهیچ خبری نیست ...

من‌میدونم‌بعد جداشدنم میشم‌مرده متحرک 

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
همین دوست داشتن ادمو بدبخت می کنه...می ری زیر ی سقف تمام محبتتم پوچ می کنی می فهمی چقدر از طرف بخاطر ...

خدا کمکم کنه تا مهرش ازدلم‌ب ه بیرون

خیلی دوستش دارم  جلو‌خانوادم نمیتونم‌گریه کنم‌خالی بشم دارم میمیرم 😔

عزیزم میفهممت. منم این مشکل رو داشتم

خداوندا قرارم باش و یارم باش جهان تاریکی محض است میترسم کنارم باش

من و همسرم برای هم میمردیم . ببین قبل ازدواج جلو روم‌میگفت خداروشکر که تو نصیب من شدی . اما  فک کنم الان عذاب الهی ام واسش 😅😅😅😅ولی دور ازشوخی اونهمه  شور و احساس خوابید . خوبیم باهم .همو دوست دازیم .بهم ابراز علاقه میکنیم اما اون دوران طلایی رفت که رفت .بجاش مشکلات اومدن درد سرا اومدن مسیولیتا اومدن . این کیس شما که از الان میشه تهشو حدس زد .به خودت برس و نگران نباس

این چه حرفیه ...خودتو جمع کن ...میخواهی آویزون یه ادم احمق بشی ....لیاقت تو بیشتر از آینه که بخواهی ...

خیلی دوستش دارم همه زندگیمو حاضر بودم براش بدم‌ نمیدونم چطوری  بتونم تحمل کنم

من‌میدونم‌بعد جداشدنم میشم‌مرده متحرک 

عزیزم به خدا تو نامزدی جدا شدن خیلی بهتر از عروسی جدا شدنه. جدایی بعد از عروسی خیلی خیلی سخت تره.به خدا تجربه دارم که بهت میگم

خداوندا قرارم باش و یارم باش جهان تاریکی محض است میترسم کنارم باش
خیلی دوستش دارم همه زندگیمو حاضر بودم براش بدم‌ نمیدونم چطوری  بتونم تحمل کنم

از پدر و مادر که عزی تر نیست ....من بعد فوت پدرم فکر میکردم نمیتونم زندگی کنم ..حالا که میبینی هستم ...توکل به خدا کن ..

واااا

جرا انقدر ب این بنده ی خدا میگید طلاق بگیره و جدابشه راحت تره

نه عزیزم مجردی متاهلی هر دوش یه سختی هایی ااره

خوب ک زندگی کنی متاهلی برات شیرین میشه

الانم هیچی نشده ک .... همینجوری عصبانی بوده گفته طلاق ک اشتباه کرده این کامه رو گفته...

باهم حرف بزنید تامشکلتون حل بشه...

این مسخره بازیا رو درنیارید ..

شما نی نیسایتیا هم هی نگید جدایی... 

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷