به شدت اضطراب دارم اضطراب آینده که دخترم واسه خودش مستقل می شه
عزیزم سن هامون اونقدر بالا نیست که اینقدر نگرانی،من این چیزا نگرانیم نیست،نگرانیم اینه که انشالله سلامت دنیا بیاد،خودم تو عمل آسیبی نبینم،شرایط مملکت نامعلومه،بتونیم حمایتشون کنیم
ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی دخترم اگه من به ۸۰ برسم ۴۳ ساله است فکر کنم هنوزم نیاز به مادر داره
آخه این فکرا چیه میکنی عزیزم؟!....شما اول بارتو به سلامتي زمين بذار،بعد بعد به چهل وسه سالگیش فکر کن!!...چهل سالگی به بعد هم دیگه یه آدم کامله،سایت بالای سرش باشه ولی میتونه از پس خودش بربیاد
ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️
اگه نبودمم مهم نیست خودش کاراشو می کنه ؟فقط امیدوارم یه پسر خوب نجیب قسمتش بشه
چرا نباشی عزیزم؟!...عمر دست خداست،نفوس بد نزن....ولی اگه فکرت اینه،اصلا نگران نباش،داری در مورد یه انسان چهل ساله حرف میزنی...ایشالله به سلامتی خودت عروسش میکنی