2777
2789
به شدت اضطراب دارم اضطراب آینده که دخترم واسه خودش مستقل می شه

عزیزم سن هامون اونقدر بالا نیست که اینقدر نگرانی،من این چیزا نگرانیم نیست،نگرانیم اینه که انشالله سلامت دنیا بیاد،خودم تو عمل آسیبی نبینم،شرایط مملکت نامعلومه،بتونیم حمایتشون کنیم

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عالی .سایه شون سالیان سال بالای سرتون

قربونت عزیزم...به چیزای خوب فکر کن...به بغل کردن تو دلی خوشگلت❤️

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

همش اضطراب مرگ دارم فکر می کنم بچه ام تنها و بی کس می شه

مردم تو این سن تازه ازدواج میکنن،به نظرم نگرانیت بی مورده

قربونت عزیزم...به چیزای خوب فکر کن...به بغل کردن تو دلی خوشگلت❤️

اصلا لذت نمی برم فقط نگران آینده ش هستم دختر خیلی دوست دارم .دلم براش شور می زنه .اگه پسر بود شاید هیچ وقت از این احساس ها نمی کردم 

ولی دخترم اگه من به ۸۰ برسم ۴۳ ساله است فکر کنم هنوزم نیاز به مادر داره

آخه این فکرا چیه میکنی عزیزم؟!....شما اول بارتو به سلامتي زمين بذار،بعد بعد به چهل وسه سالگیش فکر کن!!...چهل سالگی به بعد هم دیگه یه آدم کامله،سایت بالای سرش باشه ولی میتونه از پس خودش بربیاد

آخه این فکرا چیه میکنی عزیزم؟!....شما اول بارتو به سلامتي زمين بذار،بعد بعد به چهل وسه سالگیش فکر کن ...

اگه نبودمم مهم نیست خودش کاراشو می کنه ؟فقط امیدوارم یه پسر خوب نجیب قسمتش بشه 

اگه نبودمم مهم نیست خودش کاراشو می کنه ؟فقط امیدوارم یه پسر خوب نجیب قسمتش بشه

چرا نباشی عزیزم؟!...عمر دست خداست،نفوس بد نزن....ولی اگه فکرت اینه،اصلا نگران نباش،داری در مورد یه انسان چهل ساله حرف میزنی...ایشالله به سلامتی خودت عروسش میکنی