2777
2789
عنوان

زایمان

124 بازدید | 11 پست

سلام دوستان روزتون بخیر خوبین خوشین نینی دارا چطورن

ب نظرتون بیمارستان آرش برای زایمان چطوره؟ دکتراش چطورن?زمان زایمان خوب رسیدگی میکنن?

چیزی واسه گفتن ندارم😊

بین بیمارستانای دولتی اینجا پزشکای خوبی داره ولی در مورد رسیدگی هیچی نمیدونم

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب راهش اینه که بری از بلوک زایمان و بخش بستری زائو ها بازدید کنی. 

تماس بگیر با هر دو جا ببین کی میتونی بری

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
منم دنبال همینم.ولی میگن محب یاس از ارش بهتره

محب یاس عالیه خواهر من ۲ بار زایمان داشت هر ۲بار رفت اونجا رسیدگیشونم خوبه بار دوم با اینک ۲قلو و سزارین بود اما هزینشم خوب بود 

چیزی واسه گفتن ندارم😊
خب راهش اینه که بری از بلوک زایمان و بخش بستری زائو ها بازدید کنی.  تماس بگیر با هر دو جا ببین ...

البته من ک باردار نیستم دارم اطلاعات جمع میکنم و سالیان بعدم تازه دنبال پزشکمم هستم محل خرید سیسمونیرم انتخاب کردم ک اون موقع علاف نشم😂😂😂از ی طرفم شوهرم میگ حتما آرش چون خواهرام و زن داداشم اونجا زایمان کردن خوب بوده توهم باید بری اونجا🤔

چیزی واسه گفتن ندارم😊
البته من ک باردار نیستم دارم اطلاعات جمع میکنم و سالیان بعدم تازه دنبال پزشکمم هستم محل خرید سیسمونی ...

اوووووه!  چه دوراندیش! 

اگه بدنت آماده باشه و مشکلی نداشته باشی توی خونه هم بچه دنیا میاد.  خیلی فکر نکن حالا! 

پزشک خوب انتخاب کن، خودش حسابی راهنماییت میکنه. به موقع اش در مورد محل زایمانت هم همسرت راضی میشه. 

اوووووه!  چه دوراندیش!  اگه بدنت آماده باشه و مشکلی نداشته باشی توی خونه هم بچه دنیا میاد ...

😂😂😂ب شدت دور اندیش ک در مورد بیمارستان دعواهم میکنیم و میگ بابا بزار شرایطمون جورشه موقعش برسه تو حامله شی بعد باهم دعوا کنیم

چیزی واسه گفتن ندارم😊
😂😂😂ب شدت دور اندیش ک در مورد بیمارستان دعواهم میکنیم و میگ بابا بزار شرایطمون جورشه موقعش برسه تو ...

حالا چه کاریه!  شرایطتون اگه جور شد برو خصوصی.  از الان با همین دور اندیشی که داری میتونی پولاتو جمع کنی😄

2790
2778
2791
2779
2792