2777
2789
عنوان

فوریه😭

105 بازدید | 6 پست

خانوما من خیلی وقته نی نی سایت وارد نشدم (قبلا شماره ام ثبت شده بود ولی کلا کامنت نمیذارم و ناظرم) ولی الان ی شرایط حیاتی بردم پیش اومد تایپیک زدم که کم‌کم کنید... فردا باید ی امتحانی بدم که خیلی استادم سختگیره،بشدت...ولی نمیتونم به دلایلی برم اما اون دلایل هم جوری نیست که بتونم با استاد در جریان بذارم...چه بهونه ای میتونم جور کنم؟😭😭😭😭

بگو یکی از اقوام فوت کردن نتونستیم بیایم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم جواب بده😭 تکراری نیست؟مگه بگم مادربزرگم مرده،یا خالم

نه اصلا اسم نیار کی چون خدا نکرده ممکنه اتفاقی براشون بیوفته

همون بگو مراسمشون دست تنها بودن مجبور شدیم بریم کمکشون 

حالا نکنه نخوندی نمیری کلک

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
نه اصلا اسم نیار کی چون خدا نکرده ممکنه اتفاقی براشون بیوفتههمون بگو مراسمشون دست تنها بودن مجبور شد ...

نه پریودم روز پنجممه،کم خونی شدید دارم و خونریزی شدید تا الان چندبار از حال رفتم میدونم اصلا با این وضع نمیتونم برم سر جلسه😭

نه پریودم روز پنجممه،کم خونی شدید دارم و خونریزی شدید تا الان چندبار از حال رفتم میدونم اصلا با این ...

انشالله خوب میشی 

کیسه آبگرم بزار

خب بنظرم برو دکتر عمومی برات گواهی بنویسیه که وضعت 

وخیمه مثلا بنوسیه راجب شیکم بعد فکنم کاملا موجه باشه

انشالله خوب میشی کیسه آبگرم بزارخب بنظرم برو دکتر عمومی برات گواهی بنویسیه که وضعت وخیمه مثلا بنوسیه ...

مرسیی،به گواهی اعتقاد نداره میگفت سر چهار راه ی بهداری هست چهارتا تا گواهی میده صد تومن گواهی برا من نیارین،یزیدیه

بعد ما اینارو نمیدونستیم،خودش میگفت. ولی مرسی از راهنماییت استفاده می‌کن فدات بشم ممنوننن😭❤️❤️