اولین نکته اینه که پیش فعال درست نیس، بیش فعال درسته
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
برخلاف عقیده عموم مردم، پیش فعالی لزوما به انرژی زیاد گفته نمیشه، پیش فعالی به اختلال نقص توجه میگن، اختلالی که انرژی و هوش کافی داری ولی نمیتونی ازش استفاده بکنی، بعنوان مثال نمیتونی ده تا خط رو بخونی و مثلا از خط سوم به خط دهم میپری و یا ذهنت توانایی پردازش چندتا حرف و یا انجام دادن و تمرکز روی چندتا درس یا کار رو نداره اینجور افراد حتی با قرص و دارو عملکرد درسی و کاری ضعیفی دارن و نمیتونن روی کارهای روزمره و قرارهاشون تمرکز کنن
دقیقا منم همین مشکلات دارم و اتفاقا همش بی انرژی و افسرده ام
خب میتونه از بی انرژی بودن باشه، برای اینکه این بیماری رو بهتر درک کنید باید عملکرد درسی و کاریتونو بسنجید، چون فرد پیش فعال بخواد هم نمیتونه توی درسی پیشرفت بکنه و یا به حرفی تمرکز بکنه، اینکه کارهای روزمره رو انجام ندید و یا حوصله کاری نداشته باشید میتونه یه بی حوصلگی موقت باشه...
دقیقا منم همین مشکلات دارم و اتفاقا همش بی انرژی و افسرده ام
یک اختلال دیگه ای که پیش فعال ها دارن اختلال هایپر اکتیوی هست البته این اختلال رو بعضی پیش فعال ها دارن و بعضیا ندارن، توی این اختلال فرد پیش فعال روی یک موضوع صرفا خاص فقط توانایی تمرکز داره، بعنوان مثال فرد پیش فعال نمیتونه هم درس ریاضی اش خوب باشه و هم فارسیش، معمولا فقط روی یک موضوع و هدف فرد هایپر اکتیو میتونه تمرکز کنه
اره تا میام درس بخونم حس میکنم باید تو یک دقیقه یک صفحه بخونم و چون نمیشه ازش زده میشم حس میکنم باید ...
خب به این نمیگن تمرکز به این میگن بی حوصلگی که خیلیا به این شکلن خودمم بعد کرونا و واکسنش اینجوری شدم که حس میکنم ارتباطی بهش داره، پیش فعالی با این فرق داره توی پیش فعالی حوصلشم باشه نمیتونی حتی همین چیزهایی که مینویسم رو فرد پیش فعال توی خوندنش کمی مشکل داره