2777
2789
۱۸ سالگیم عاشق یکی شدم تو یه شهر دیگه بود قرار بود برا دانشگاه برم پیشش یه چیزای پیش امد که اون موقع ...

ای بابا اگه دوست داشت پات می موند بهش فکر کن ان شاء الله توهم یک مورد خوب گیرت میاد خوشبخت می شی 

به به چند سال با همدیگه بودید؟ بازم خداروشکر ادم بدی نبوده به ظاهر از لحاظ مالی حداقل

سه سال زندگی کردیم ،موقع جدایی حق و حقوق منا کامل داد،مدتی بعد بهم یه خونه و یه ماشین داد وقتی فهمید همه پولام نفله شدن

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سال ۹۶ چقدر پسرا ازم تیغ میزدن🙁چقدر طلا داشتم اگه اون پولارو طلا خریده بودم الان کیلوی طلا داشتم

منم کلا آدمی نیستم چیزی از به غیر پدرم قبول کنم

اونم چون خواستگار زیاد میومد بیرونم مزاحمت زیاد ایجاد میکردن مثلا غیرتی شد خودش اصرار کرد، اما مهم ته هر چیزه، تهش گند زد به همه چی....

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
سه سال زندگی کردیم ،موقع جدایی حق و حقوق منا کامل داد،مدتی بعد بهم یه خونه و یه ماشین داد وقتی فهمید ...

خداشناس بوده کاش ادمای خدا شناس سر راه زندگی منم قرار بگیرن از این به بعد

سه سال زندگی کردیم ،موقع جدایی حق و حقوق منا کامل داد،مدتی بعد بهم یه خونه و یه ماشین داد وقتی فهمید ...

چه جالب کمتر مردی اینجوری پیدا میشه 

علت جداییتون چی بود

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
خداشناس بوده کاش ادمای خدا شناس سر راه زندگی منم قرار بگیرن از این به بعد

الآنم هروقت گیر بمونم بهش پیام میدم پول برام واریز می‌کنه خداشاهده

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز