2777
2789
همسن منی این فکر من الان دارم برا بچه اقدام می کنم

باشه حتما

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه خیلی ام خوبه .فقط اینکه دختر خیلی به پدر و مادر نیاز داره اونوقت ما زود تنهاش بگذاریم کلی غصه می ...

اینا همش فکره بنداز دور

زندگی واقعی با فکر و خیالات زمین تا آسمون فاصله داره

منم مثل شما توی ایران زندگی می کنم ولی همچنان امید به خدا دارم و دارم زندگیمو مثل همه ی زندگی هر ایرانی ادامه میدم

و این شرایط گرانی ماندنی نیست مثل باقی شرایط ها و چرخه های چرخه و فلک

بله من الان 34سالمه دارم اقدام می کنم برا بچه حتما بچه بیار تک فرزندی خوب نیست

تک فرزندی چیش خوب نیس عزیزم؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یعنی فکر و خیال بیهوده است خودش تشکیل زندگی می ده به من نیازی نداره

بله خدا کمک می کنه شما فقط کافیه رو تربیت و درسش کمکش کنه

درس همون گنج زندگیه می‌تونه از خاک بلند کنه

خوبه اگه پسر باشه برادر آوردی براش اگه دختر باشه خواهر آوردی منم دارم اقدام می کنم و از خدا میخام دو ...

خاهر بشه فقط بدبختیشو دوبرابر میکنی چون باید جوش وغصه خاهرشم بخوره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بله خدا کمک می کنه شما فقط کافیه رو تربیت و درسش کمکش کنهدرس همون گنج زندگیه می‌تونه از خاک بلند کنه

خودم درس خوندم ارشد مهندسی دانشگاه خوب ولی فایده ای نداشت برام 

خاهر بشه فقط بدبختیشو دوبرابر میکنی چون باید جوش وغصه خاهرشم بخوره

خواهر که تک و تنها باشه کیو داره دردش رو بگه 

خودتونونم به نکته خیلی خوبی اشاره کردی 

خواهر غمخواره