من 5 سال پیش برای دوستام یه کاری انجام دادم که هزینه اش میشد 200 تومن یکی 120 یکی 80 . این دو تا دوست محترم به روی مبارکشون نیوردن منم 4 سال پیش به یکیشون پیام دادم که آره قابل نداره اما حساب کتاب کن باهام . خلاصه اصلا جواب نداد و تو افق محو شد ! تازه اخبار زندگی منم از این ور اونور در می آورد و پخش می کرد مثل این که بچه دار شدم . حالا دیروز پیام داده ببخشید من تازه فهمیدم بچه دار شدی مبارکه . ميخواستم بگم ما یادمان نمیومد باید پولی به تو بدیم ولی اگه یه درصدم تو درست بگی نمیخوام پام گیر باشه اون دنیا . حالا شماره حساب بده پول بدم . شما باشید چه رفتاری میکنید؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻