2777
2789
عنوان

کار

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 24 پست
بارشتت دنباا کارنباش اگ ونبال کاری غیرمرتبط پیگیرباش افیست اگ خوب باشه راحت سرکارمیری توقعتم بیارپای ...

بخدا توقعم بالا نیس میگم منشی هم شد شد.بدبختی اینه هرجا میرم فثط فرم پر کردنه😔 افیسو نمیدونم چیه سخته؟یه برنامه هلو ی افیس زیاد کاربرد داره که من بلدنیسم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بخدا توقعم بالا نیس میگم منشی هم شد شد.بدبختی اینه هرجا میرم فثط فرم پر کردنه😔 افیسو نمیدونم چیه سخ ...

برو کاریابی مطمعنم جواب میگیری

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
برو کاریابی مطمعنم جواب میگیری

کدوم کاریابی؟ کجاس

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

سلام .من خودم یه مدت خیلی طولانی دنبال کار گشتم یه کار اینترنتی ام انجام دادم که توش کلاهبرداری بود چون حتی اسم شرکتم مشخص نبود.با حساسیت بالا یه کاری اینترنتی رو پیداکردم که از همه نظر چک اش کردم وعالی بود .به هیچ هزینه ای ام برای ورود وثبت نام این جور چیزا نیاز نداشت.خیلی خوبه خداروشکر ..گفتم به شماام بگم یه کمکی کرده باشم . اگرخواستید  به شماره09399703384توی واتساپ پیام بدید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز