2777
2789
عنوان

کار

694 بازدید | 24 پست

دنبال کار میگردم اسیر شدم😔 تو رشتم 

کسی اشنا نداره که نیرو بخواد؟مدرکم لیسانسه کار با کامپیوترو خوب بلدم تایپمم خوبه دیگ نمیدونم کجا برم چیکارکنم😔😔 چقدر بیکاری بده

راستی کسی هس تو فروشگاه احمدی کارکنه؟راضیه؟میگن حقوقارو نمیدن درسته؟

امروز رفتم فرم پرکردم گفتن ۱شنبه اگه خوب بود زنگ میزنن واسه مصاحبه.۳روزم بدون حقوق ازمایشی

بچه هاچیکارکنم😔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من یکی پیدا کردم تو دکه ۴و نیم تا ۱۲ ونیم شب یک تومن خانواده میگن نرو تو دکه 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

سفارش تایپ بگیر انجام بده

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
من یکی پیدا کردم تو دکه ۴و نیم تا ۱۲ ونیم شب یک تومن خانواده میگن نرو تو دکه 

اره دکه خوب نیس توجامعه مام که ماشالا انقد عقب افتاده ایم هیچی جانیوفتاده😔😔😔

از کجا؟برم کافینت ؟؟

تو دیوار میتونی اگهی بزنی....یا تو سایت دیوار و شیپور بگرد تو قسمت استخدامی شاید کار پیدا کردی

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
تو دیوار میتونی اگهی بزنی....یا تو سایت دیوار و شیپور بگرد تو قسمت استخدامی شاید کار پیدا کردی

تاالان امتحان نکردم.ولی باشه دست دردنکنه اینم یه فکریه

رشتم هرروز دارم نگاه میکنم😔 نیس که نیس اکثرا فروشنده میخوان 

بارشتت دنباا کارنباش اگ ونبال کاری غیرمرتبط پیگیرباش افیست اگ خوب باشه راحت سرکارمیری توقعتم بیارپایین

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز