2777
2789
عنوان

بچه ها ی مشورت

45 بازدید | 4 پست

من رشته دبیرستانم تجربی بودم با معدل۱۷ دیپلم فارغ التحصیل شدم

و اینکه دیروز نتایج اومد مهندسی معماری قبول شدم

کنکور ریاضی دادم

بعدش عموم ک مهندسه زنگ زد گفت ک تو تجربی بودی و اینا گفتم کرونا بود اونموقع نمیتونستم تجربی بدم قبول نمیشدم و الانم با سهمیه ۵ درصد قبول شدم میگم که بنظرتون چیکارکنم

عموم گفت ممکنه گیر کنی و اینکه علاقه هم باید داشته باشی ولی حس میکنم ندارم

بنظرتون چیکارکنم

کنکور تجربی بخوام بدم از صفر هیچی نخوندم 

بخوام مشاور بگیرم کتاب بگیرم با سهمیه میتونم پرستاری یا هوش بری اینا بیارم اگه بکوب بخونم

یا فرهنگیان امتحان بدم 

با معدل ۱۷ بعید می دونم پزشکی و پیراپزشکی بیاری.باید ترمیم معدل انجام بدی.معماری خیلی نیاز به دروس تخصصی ریاضی نداره ها.بیشتر هنریه و نقشه کشی.اون عمرانه که ریاضی و فیزیک خیلی داره

با معدل ۱۷ بعید می دونم پزشکی و پیراپزشکی بیاری.باید ترمیم معدل انجام بدی.معماری خیلی نیاز به دروس ت ...

من پزشکی نه

مثلا پرستاری ازادم باشه میرم یا فوریت پزشکی و هوشبری اینا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اخه طراحیم خوب نیستش

به نظرم قبل از ثبت نام برو دانشکده معماری و سری بزن با اساتید و دانشجویان این رشته  یه صحبتی بکن ازشون بپرس ببین طراحیت خوب نیست مشکل پیش میاد یا نه.ما رشته معماری داشتیم همم اتاقی همش در حال کشیدن نقشه بود.میز نقشه کشی هم با خودش اورده بود خوابگاه