2777
2789

فکر کنم فقط برای من درخواست نمیاد🤔😂

ما رشتیا یه جمله داریم که میگه :تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه:)یعنی غم و غصه نبودن و دوری و نداشتن تو منو میکشه یه چیزی مثل تاسیان و نبودن و جای خالیه جیگرگوشت که هرروز میکشتت و زندت میکنه ...خواستم بگم که تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه...:)«این همه میگن خدا هوای بنده هاشو داره اونوقت هیشکی هوای نفس کشیدن نداره!» 

عجببببببب

خیلی بی نمکی بخدا

یه رگ زن ستیزی هم داری😑😑😑

نانا :)🩵.  «تَنگ میشه دِلَم واقعاً بَرات؛عَوَضی لااَقَل تو خوابَم نَیا»🫠🖤. https://daigo.ir/secret/31787759127. درخواست دوستی با احترام نمی پذیرم🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم فقط برای من درخواست نمیاد🤔😂

من حتی خیلیم فعال نیستم اینجا

روزی یکی دو ساعت گذری میان

دوستان لایک نکنید. ۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖 ۳ مرداد ۱۴۰۲💙 تمام زندگی من a & n

خیلی بی نمکی بخدایه رگ زن ستیزی هم داری😑😑😑

چی میگی ملوووووس

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

یک سوال تو تایپیک ها شرکت میکنند ؟؟ ما موضوعات مختلف داریم ؟ جالب بود برام این همه درخواست

والا من ک اصلا نیستم

هرازگاهی میام خیلی کم پیش میاد کامنت بزارم 

منم درخاست میدن مثلا هفته ای یدونه خانوما!

منم خانوما رو هم دارم

ولی خیلی هاشو رد کردم

من ۲۵ تا درخواست دارم،یه هفتست عضو شدم چندتا رو هم تازه رد کردم😑😂

بعضیا هم قبول میکنم ببینم چی میگن یهو لغو میزنم😂

نانا :)🩵.  «تَنگ میشه دِلَم واقعاً بَرات؛عَوَضی لااَقَل تو خوابَم نَیا»🫠🖤. https://daigo.ir/secret/31787759127. درخواست دوستی با احترام نمی پذیرم🤍

زهر ماااار

بی ادبیات 🤧

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه